Nyheder 22. august 2014

Årets komikere 2014: Nu vil vi lave film

Danish Dynamite-duo hædret i Operaen torsdag aften
Komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang, bedst kendt som Danish Dynamite, blev torsdag aften hædret som Årets Komikere 2014
Komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang, bedst kendt som Danish Dynamite, blev torsdag aften hædret som Årets Komikere 2014
Foto: Dan MariegaardDet var noget af en ære, der torsdag aften tilfaldt komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang, der bedst er kendt som Danish Dynamite. I Operaen i København blev de nemlig kåret til årets komikere ved Zulu Comedy Galla.

- Vi vidste, at der var en teoretisk chance for, at vi kunne vinde, men vi havde slet ikke forberedt os på det, fortæller komikerne, der derfor måtte improvisere deres takketale fra scenen.

- Vi satte nok rekord i den dårligste takketale nogensinde, mener de.

Efter tre sæsoner af Danish Dynamite, der blandt andet har givet danskerne den selvpromoverende ejendomsmægler Jeppe K, har duoen nye planer.

LÆS OGSÅ: Her er årets komikere 2014

- Vi vil rigtig gerne lave en film. Og måske kan det her hjælpe os til at få den finansieret, fortæller Magnus Millang og Martin Høgsted, der har et bud på, hvorfor deres sketchserie har vundet så stort et publikum.

- Vi fik lov at lave mere end én sæson, og det betyder, at vi har haft mulighed for at forbedre produktet.

- Vi fik lavet lidt af en landeplage (med karakteren Jeppe K, red.), og det gjorde, at der var flere, der blev lokket til at se det, siger duoen, der også mener, at det har en betydning, at deres karakterer i showet ikke bare er sjove.

- Der er både kærlighed og smerte i dem, og det rammer folk, siger de.

Zulu Comedy Galla bliver vist på TV2 Zulu søndag den 24. august.

Newspaq

Sponsoreret indhold