Ålen: Jeg skal have en bypass

Foto: Mikael Rieck

Forleden fik Peter Aalbæk Jensen, bedre kendt som Ålen, sig en slem forskrækkelse, da han blev ramt af det, der højst sandsynligt var to blodpropper. 

Han skulle efterfølgende gennemgå en kikkertundersøgelse, og den har nu vist, at den 60-årige filmproducent bliver nødt til at få foretaget en bypass-operation. 

Det fortæller Peter Aalbæk Jensen til Ekstra Bladet.

- Jeg sidder egentlig bare og venter på, at jeg skal ind og have en tur med en vinkelsliber i brystbenet, og mit gamle hjerte skal stoppes, siger han til avisen. 

Han ved endnu ikke, hvornår operationen skal finde sted, men han befinder sig nu hjemme i Herfølge, efter at han med egne ord er "flygtet" fra hospitalet. 

I hjemmet bliver han nu opvartet af familien. 

- Fordi jeg skal have lavet en bypass, så er det et symptom på, at der ikke kommer ilt nok til hjernen, og hvis jeg så ikke sidder på en bænk og bliver vartet op af mine børn, så kan det jo mærkes. Men de er nu søde de små poder, de sørger for, at jeg hele tiden har et varmt tæppe om benene og har en kop kaffe, og de laver mad. Jeg bliver jo så forkælet, siger Ålen til Ekstra Bladet. 

Peter Aalbæk stoppede sidste år som direktør i Zentropa. Han ejer dog stadig sammen med Lars Von Trier 25 procent af aktierne i firmaet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close