83-årige Ghita efter bruddet: Jeg har ikke afskrevet kærligheden

Ghita Nørby.

Ghita Nørby.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

I starten af december kom det frem, at Ghita Nørby og Svenn Skipper endnu en gang var gået fra hinanden.

Men selvom Ghita efterhånden har en del forliste forhold bag sig, så fortryder hun ikke, at det er gået, som det er gået. Ligesom hun heller ikke er afvisende over for at finde kærligheden igen.

Det fortæller hun i et interview med Hendes Verden.

- Mine skilsmisser har selvfølgelig været forbundet med sorg, selvom jeg ærligt og med eftertryk kan sige, at jeg intet fortryder, siger Ghita i interviewet. 

Ghita, der har fire forliste ægteskaber bag sig, fortæller også om, hvordan hun ikke har formået at være sammen med den samme person hele livet. 

- Jeg har ikke evnet at have det samme menneske ved min side fra start til slut, og det kan der være et vist vemod over, nu hvor jeg er så gammel, som jeg er, men det kunne ikke være anderledes, fortæller Ghita. 

Selvom hun er fyldt 83 år, så afviser hun ikke, at hun igen ville kunne finde kærligheden.

- Og jeg har ikke afskrevet kærligheden. Sandsynligheden for, at jeg møder en ny mand og en ny forelskelse er ikke stor, men jeg lever, sanser og trækker mit vejr, og så længe jeg gør det, er alt vel muligt, lyder det fra filmdivaen. 

Da det i starten af december kom frem, at Ghita og Svenn Skipper ikke længere var sammen, var det dog ikke første gang, at de var gået fra hinanden.

Parret havde været sammen i 27 år, da det i 2011 kom frem, at de skulles skilles.

Et par år efter fandt de dog sammen igen

- Ja, vi har fundet sammen igen. Vi har genfundet kærligheden, men derfor behøver vi jo ikke at bo sammen. Men ja, vi er kærester, fortalte Ghita til SE og HØR tilbage i 2013.

Men nu er det altså forbi mellem parret igen. 

I biografien "Ghita", der udkom i 2011, fortalte hun om deres stormfulde forhold. 

- For at tale helt konkret om mig og Svenn, så er jeg masser af gange løbet træt og gerne villet skilles, men så er jeg løbet ind i den der ikke-reaktion, og så er det pludselig juleaften, og nu må vi hellere få noget lavet noget mad og pakke nogle pakker ind, fortalte hun i biografien, som er skrevet af Lea Korsgaard.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close