Nyheder20. oktober 2017

59-årige Dot Wessman: Overvejede børn med Messerschmidt

Børn har været en stor del af Dot Wessmans tanker i forbindelse med forholdet til den 22 år yngre Morten Messerschmidt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dot-wessman.jpg
 (Foto: All Over)

Dot Wessman er 59 år, og manden i hendes liv, Morten Messerschmidt, er 36 år.

Det giver naturligvis sine spekulationer, når ønsket om små fødders trippen melder sig, fortæller Dot Wessman i bogen "Modne kvinder", hvor hun og 23 andre danske kendte kvinder fortæller om livet efter de 50 år.

– Det har været en stor del af mine tanker i forbindelse med vores forhold. Jeg brugte utrolig meget tid på det for otte år siden. Jeg spurgte ham hele tiden, fordi jeg var usikker. Ville han have mig og dermed ikke få egne børn? Tanker, som Morten også har puslet meget med, erkender hun.

Parret havde sidste år en pause i deres ti år lange forhold forhold.

– De fire måneder vi ikke var sammen, brugte han på at overveje, om han ville have egne børn i en familie, eller om han ville have mig, lyder det.

Dot Wessman og Morten Messerschmidt mødte hinanden for første gang 20. april 2007 i Grøften i Tivoli, og trods aldersforskellen på 22 år begyndte de at date et par måneder senere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/dot-wessman-og-morten-messerschmidt.jpg
 Foto: All Over

Dot Wessman og Morten Messerschmidt (Foto: All Over)

Dot Wessmann har i forvejen pigerne Johanne og Josephine.

Datterens ulykke

For to år siden fik bakkesangerinden et opkald, der for altid ville ændre hende og familiens liv: Hendes datter Johanne havde været involveret i en alvorlig trafikulykke og kæmpede for sit liv på hospitalet.

Ulykken var så alvorlig, at datteren Johanne endte i koma med en alvorlig hjerneskade – og i dag, to år efter, er datteren stadig mærket af den alvorlige trafikulykke.

- Hun er stadig lammet i sin højre side, og hun får botox for at få musklerne til at slappe af, fortalte Dot Wessman i et interview med Go' aften Danmark tilbage i maj måned.

Ulykken har også betydet, at Johanne har mistet evnen til at gå – men den unge kvinde kæmper benhårdt for at genvinde førligheden, fortalte Dot Wessman, da hun gæstede programmet.

Før ulykken, der skete 1. februar 2015, læste Johanne på Copenhagen Business School, og hun var udset til at overtage Bakkens Hvile. I dag er hun permanent skadet, og hun har også svært ved at tale.

- Johanne er der stadigvæk inde bag ved, men hun har selvfølgelig svært ved at komme ud med alle de her forskellige ting, for hun er jo skadet, men vi håber på, at det bliver bedre, sagde Dot Wessman i interviewet med Go’ aften Danmark.

Sponsoreret indhold