Nyheder15. juli 2018

55 år og nybagt mor til fem: - Livet er fantastisk

Gitte Nielsen giver sit første interview siden familieforøgelsen i juni
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gitte_nielsen_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Gitte Nielsen blev mor for femte gang, da hun tilbage i juni kunne sige goddag til datteren Frida, som hun har fået sammen med manden Mattia Dessi.

I anledning af sin 55 års fødselsdag i dag, har hun givet et interview til det amerikanske ugeblad People, hvor hun fortæller, hvordan det er at være mor til fem.

- At fejre min fødselsdag har aldrig været mere spændende. Det er den bedste tid i mit liv, med min lille vidunderlige Frida, min fantastiske mand og mine fire voksne sønner, fortæller Gitte til People, inden hun går hen og bliver lidt mere filosofisk:

- Livet er fantastisk, du får kun et, så tag dig godt af det, og lev livet fuldt ud.

Den lille Frida kom til verden på et hospital i Los Angeles den 22. juni. Hun vejede 2,3 kilo, da hun blev født.

Gittes femte barn kom til verden blot få uger inden, at hun sammen med manden kunne fejre 12 års bryllupsdag.

- 12 års bryllupsdag i dag. Vi har stadig kærlighed og sjov bare ved at være sammen, skrev Gitte til et billede sammen med gemalen, da de havde 12 års bryllupsdag i tirsdags.

Artiklen fortsætter efter billedet

Gitte Nielsen har en forkærlighed for det amerikanske ugeblad People. Det var nemlig også dem, som hun første gang fortalte, at hun havde fået et barn mere. - Vi er ovenud lykkelige for at velkomme vores smukke datter ind i vores liv. Det har været en lang vej, men det har været det værd. Vi har aldrig været mere forelskede, fortalte Gitte til ugebladet efter datterens fødsel. Stjernen brugte Instagram til at vise datteren frem for første gang den 28. juni. - Vores elskede lille Frida, vores store kærlighed, skrev Gitte til billedet. Artiklen fortsætter efter billedet
Nielsen havde i forvejen fire sønner - en fra ægteskabet med Kasper Winding, en fra forholdet til NFL-spilleren Mark Gastineau og to fra ægteskabet med Raoul Meyer.

Efter ægteskabet med Sylvester Stallone og inden Raoul Meyer var hun gift med Sebastian Copeland fra 1990-1992, og hun er i dag gift med den 39-årige italienske TV-producent Mattia Dessi, som er hendes femte ægtemand. De blev gift i 2006.

Sponsoreret indhold