Nyheder29. november 2016

Opdagede du det? 5 sjove fejl i "SKAM"

Den 1. december får "SKAM" premiere på DR3, men som i alle andre TV-serier er der også små kiks i det norske ungdomshit.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skam.jpg
 NRK

"SKAM" bliver kaldt verdens bedste ungdomsserie af anmelderne, og Isak, Eva og Noora har da også taget seere fra Norge, Danmark, Rusland og mange andre lande med storm.

Netop nu kan du følge tredje sæson på skam.p3.no, hvor der hver dag bliver lagt små klip eller fotos ud, så de hardcore fans kan får stillet deres "SKAM"-trang.

I seriens hjemland Norge dedikerer underholdningsprogrammet VGTTV Rampelys ofte deres sendetid til kultserien, og forleden havde en af værterne virkelig nørdet "SKAM". Vegard Harm præsenterede nemlig en oversigt over kiks fra serien.

Én af fejlene er en mikrofon, der pludselig dukker op midt i en scene med pigerne Noora, Eva, Vilde, Chris og Sana, mens Isak pludselig har skiftet bukser i en anden scene.

Du kan se alle Vegards skarpe iagttagelser her:

Men "fejlene" stopper ikke her. Skarpe fans har nemlig opdaget, at Evens værelse i serien er præcis det samme rum som Marlon Langeland, der spiller Jonas i "SKAM", bor i. En seer har da også spottet, at netop familien Langeland bliver takket i rulleteksterne, så mon ikke de har stillet deres lejlighed til rådighed for holdet bag "SKAM".

Se endnu flere fotos fra "SKAM":

SKAM

Sponsoreret indhold