Nyheder27. juni 2016

5 hurtige: Hvam, Fares, Dickow...

Graham og Jenner. Vi giver dig 5 hurtige til dig på farten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fe-88452.jpg
 All Over

1. Frank Hvam afslører: Det er ikke min stemme

- Jeg har en voldsom, dansk accent. Der har været et godt, engelsktalende menneske inde over, og det er vi nok allesammen meget godt tjent med, siger Frank Hvam til TV2. Det er altså ikke Hvam selv, der lægger stemme til den rolle, som han spillede i søndagens afsnit af "Game of Thrones".

Læs hele historien her

2. Fares fyret

I sidste uge kom det frem, at Nikolaj Lie Kaas måske var færdig i rollen som Carl Mørck, men at intet var besluttet endnu. Nyheden kom frem, efter Jussi Adler-Olsen havde solgt rettighederne til filmatiseringerne af de sidste bøger i den populære "Afdeling Q"-serie.

Men allerede nu er der en skuespiller, der må vinke farvel til sin rolle. Således fortæller Jussi, at Fares Fares er færdig som Assad.

Læs hvorfor her

3. Tina Dickow udsætter koncerter

Sangerindens mand er blevet opereret i hjertet, og derfor udsætter Tina Dickow sine sommerkoncerter til efteråret, det skriver hun på Facebook.

Se hendes billede af manden lige her

4. Lukas Graham ved, hvordan han skal sælges

I dag brager Lukas Graham frem over hele verden – og bandet med den krøltoppede Lukas Graham Forchhammer i front har indtaget førstepladser overalt i verden.

Men succesen er de ikke kommet sovende til – de har i stedet kæmpet benhårdt for at slå igennem både herhjemme og i udlandet.

Læs hele historien her

5. Caitlyn alene i verden

Caitlyn Jenner føler sig ensom. Og hun er ikke engang bleg for at indrømme sin ensomhed. Flere gange har hun fortalt, at hun føler sig alene uden Kris og børnene - og at ingen gider besøge hende. Alligevel bliver hun konsekvent væk fra events, hvor resten af familien kommer.

Læs hele historien her

Sponsoreret indhold