Nyheder 11. juni 2016

5 friske: Kongehusets udsædvanlige aflysning, sexskandale ved EM…

Læs også om en kongelig fødselar, en rapper på politistationen og Johnny Depp, der sælger ud
Foto: All Over

1. Kongehuset i udsædvanlig aflysning
Til næste når kan dronning Margrethe og prins Henrik fejre guldbryllup, men det bliver uden en stor folkefest. Festen fejres i stedet under ”private former”, som hoffet udtrykte det i en pressemeddelelse fredag. Det overrasker Lars Hovbakke Sørensen, der er historiker og kogehusekspert.

- Det er ret usædvanligt, at en stor begivenhed i Kongehuset bliver holdt, uden at offentligheden er med. For man plejer normalt at invitere offentligheden med som til sølvbrylluppet i 1992, men også til de store begivenheder og runde fødselsdage, siger han til BT

2. Sexskandale ved EM

 

Foto: AOP

Foto: AOP

Allerede før åbningskampen ved EM mellem Frankrig og Rumænien (som Frankrig vandt 2-1) blev turneringen ramt af sin første skandale. Ifølge spanske medier er den spanske landsholdsmålmand David de Gea involveret i sexskandale. Manchester United-spilleren skulle angiveligt have tvunget en kvinde til at have sex med sine holdkammerater på U/21-landsholdet i 2012. De gea afviser alt.

3. Prins Henrik fylder 82 år
Danmarks mest velhavende pensionist, prins Henrik, fylder 82 år lørdag.

4. Politiet tog Chris Brown med
Den kontroversielle musiker Chris Brown drønede rundt i Amsterdam på en motorcykel uden nummerplader, så nogle af byens betjente tog ham med på stationen. Heldigvis var der plads til masser af smil. Det kunne man se på et Instagram-billede  

5. Johnny Depp sælger ud

(Foto: All Over)

Foto: AOP
Skuespilleren Johnny Depp kan formentlig se frem til en dyr skilsmisse kone Amber Heard. Ifølge E! Online sælger stjernen nu ud af sin kunstsamling. I alt ni malerier skal sælges. 

Sponsoreret indhold