Nyheder 15. juni 2016

5 fra i dag: Beck scorer kassen, eks-minister overfaldet

DiCaprio i dejlig sandwich med danske babes, Paradise Hotel-vinder gravid, Rachel fra 'Årgang 0' scorer topkarakter
(Foto: All Over)

1. Tidligere justitsminister overfaldet ved fodbold-arrangement.

Tidligere justitsminister for Socialdemokraterne, Morten Bødskov, blev tirsdag aften overfaldet, da han og en ven ved et storskærmsarrangement overværede EM-kampen Portugal-Island på Islands Brygge.

Ministeren fik et hårdt knytnæveslag i den ene tinding og havde onsdag meget ondt i hovedet og havde efter en undersøgelse på skadestuen måttet tage en del panodiler for at komme igennem natten uden for mange smerter.

Overfaldet var tilsyneladende politisk motiveret, da gerningsmanden, der endnu er på fri fod, henviste til konkrete personer, der skulle have lidt overlast i Bødskovs tid som justitsminister.

Læs Bødskovs udlægning af overfaldet her.

2. Cecilie Beck scorer kassen.

Cecilie Beck fik solgt sin villa i Vangede nord for København på kun otte dage.

Og det plejer at betyde, at der er rift om ejendommen, når den er så få dage på markedet, inden der er skrevet slutseddel.

Og Cecilie Beck kan da også stikke en ganske pæn sum penge i lommen efter den hurtige bolighandel.

Se hvor meget villaen blev solgt for og hvor Beck og hendes kæreste Rasmus Tantholdt nu skal bo.

3. Leonardo Di Caprio i sandwich med to danske skønheder.

Som SE og HØR kan afsløre i denne uge, er Leonardo DiCaprio sammen med danske Solveig Mørk, men en anden dansk model spøger i baggrunden.

Oscarvinderen er en særdeles eftertragtet herre, og han har aldrig haft problemer med tiltrækningskraften på det modsatte køn, men lige for tiden spiser Leonardo tilsyneladende kun dansk.   Ifølge New York Post har 21-årige Solveig en tre år ældre dansk konkurrent om Leonardos gunst.   Se hvilken dansk kvinde, der også dater Leonardo her.   4. Paradise Hotel-vinder gravid.   Der er det seneste år født reality-babyer nok til mindst et halvt fodboldhold.   Geggo har fået lille Alba, og Monique von Appen, der vandt sidste års Paradise Hotel, blev også mor tidligere på året.   Jeanette Dzienis, der var med i 8. sæson af ”Paradise Hotel”, fik også en datter tidligere på året.   Og nu er endnu en vinder af Paradise Hotel gravid.   Se her, hvem den lykkelige kommende mor er.   5. Rachel fra 'Årgang 0' scorer topkarakter.   Rachel fra 'Årgang 0' har netop scoret karakteren 12 i spansk på gymnasiet i Sønderborg, og højere kan man ikke nå efter den nye karakterskala.   Så hun er ved at være helt klar til det eventyr, der venter senere på året, når hun skal være udvekslingsstudent i Argentina.   Her får hun mulighed for at udvide de allerede gode spanskkundskaber i lighed med sin bror, der tog et år på udveksling i braslilien.   Læs mere om Rachels kommende rejse her.

Sponsoreret indhold