3 mio. har set danske Ninna topløs: Nu vil jeg i Playboy

Wauw! Ninna Ajays nøgne bryster tiltrækker naturligvis en del opmærksomhed

Wauw! Ninna Ajays nøgne bryster tiltrækker naturligvis en del opmærksomhed

Foto: TV3For et par dage siden kunne du her på sitet se videoen, hvor en laber, dansk pige gik rundt på Frederiksberg uden andet på overkroppen end et tyndt lag bodypaint.

Videoen og det næsten nøgne show i den er en del af en kampagne for et nyt datingprogram på TV3, og den skulle altså tiltrække deltagere til programmet.

Men efter at videoen blev smidt på Youtube, har den topløse model ikke kun fået opmærksomhed fra danske datinglystne. Folk i hele verden falder i svime over hende.

Og med god grund. For den 28-årige Ninna Ajay, som kvinden bag de sortmalede bryster hedder, er altså noget af en godte. Og det mener de vist også i udlandet.

LÆS OGSÅ: Over 3 millioner har allerede set bodypaint-videoen: Se den her

I skrivende stund har mere end 3.200.000 mennesker set videoen og adskillige udenlanske medier har fået øjnene op for den sjove kampagne med den sexede singlesild. Selv er hun meget overrasket over den store opmærksomhed.

- Det er helt ekstremt. Det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg er helt overvældet, siger Ninna Ajay til SE og HØR.

- Det er så fedt! Jeg har fået mange positive kommentarer fra folk, og jeg har fået over 100 venneanmodninger om dagen på facebook fra hele verden.

Og hvad siger dine venner og familie til det?

- De synes det er sejt. Der er ingen sure miner der.

Hvordan var det, at gå topløs rundt?

- Jeg laver jo en del undertøjsbilleder, så jeg er vant til det, men det var godt nok noget andet at gå rundt på gaden bare i bodypaint.

- Men jeg fik det bedre og bedre med det. Til sidste var det bare som at have t-shirt på, griner Ninna Ajay.


Frækkerten har, som den godte hun er, naturligvis også prydet siderne i SE og HØR. Her som sommerbabe i 2011 (Foto: SE og HØR)

Det tog et par timer at filme videoen, men selvom den topløse Ninna fik både mænd og kvinder til at tabe kæben, var der ingen, der henvendte sig til hende.

- Folk kiggede virkelig, virkelig meget, men der var ikke nogen, der turde sige noget til mig.

Hvad håber du på, at opmærksomheden kan føre med sig?

- Det vildeste ville være, hvis det skabte kontakt til Playboy. Det er min største drøm at få lavet billeder af dem og komme i bladet.

LÆS OGSÅ: Fik du set videoen, hvor Ninna går topløs rundt på gaden?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close