Er du en modig og kærlighedssøgende single? Så se med her!

Der er et nyt datingprogram på vej på TV3

Der er et nyt datingprogram på vej på TV3

Foto: TV3Savner du én at dele dit liv med - og er du klar på en udfordring? Så er der måske hjælp af hente. For TV3 leder lige nu med lys og lygte efter modige og kærlighedssøgende singler i alderen 20-40 år, som er klar på at date på en helt ny og utraditionel måde.

TV3 kan endnu ikke røbe for meget om det nye dating-eksperiment, men fastslår, at du får muligheden for at møde din potentielle partner i et miljø, hvor I kan få lov til at være præcis, som I er - uden filter.

- I får en unik mulighed for at møde hinanden, uden I har noget at gemme jer bag, og det bliver med garanti den mest spændende, udfordrende og fair date, du nogensinde vil komme på, skriver TV3 blandt andet i en pressemeddelelse.

Et team af professionelle castere og matchmakere vil sørge for, at du bliver parret med din drømmedate, efter at de professionelle har kigget på en lang række af dine datingkriterier, krav, drømme, ønsker og værdier.

Optagelserne foregår i udlandet i september, og du skal derfor kunne tage en uge ud af kalenderen for at medvirke.

Hvis du har mod på at være med - og muligvis finde dit livs kærlighed - så send en mail med lidt info om dig selv, et vellignende billede og dit telefonnummer til dating@eyeworks.tv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close