20 år med Infernal: Vi ved hvornår vi skal give plads

Infernal består af Paw Lagermann og Lina Rafn.

Infernal består af Paw Lagermann og Lina Rafn.

(Foto: Dan Mariegaard)

Makkerparret Lina Rafn på 40 år og Paw Lagermann, som også lige har rundet de 40, finder sig til rette i backstagesofaen på Samsø Festival.

Aftenens optræden er blot én i den perlelange række af shows, elektropopbandet har på tapetet hen over sommeren.

Og selv om Infernal er sammen i tykt og tyndt med smørrebrød, basmusik og vilde backstageoplevelser, så ved Lina Rafn og Paw Lagermann også, hvordan man undgår at gå hinanden alt for meget på nerverne.

– Vi ved godt, hvornår man bare skal tage et par hovedbøffer på eller læse en bog. Vi kan mærke på hinanden, hvornår vi skal give hinanden plads, og vi kender hinandens op- og nedture, lyder det fra Lina Rafn.

Infernal på Samsø Festivalen 2017 (Foto: Dan Mariegaard). 

– Så lader vi bare være med at tage på ferie sammen, driller Paw Lagermann og får sin bandsøster til at bryde sammen af grin i sofaen.

Lina Rafn og Paw Lagermann har aldrig været blege for at være med på noget frækt, da de som kærester var med til at starte Infernal i 1997 med vennen Søren Haahr.

Vilde outfits og sceneshows kendetegner Infernal, der i midten af 00’erne også slog igennem i Storbritannien.

I dag danner Lina Rafn par med kæresten Kasper, som hun har datteren Karmen med, og Paw Lagermann er sammen med kæresten Ditte, som han i 2011 fik sønnen Buster med.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close