Nyheder8. juli 2015

2 meter-mand klar til ”Vild med dans”

Der bliver fare for hold i nakken, når den 2,18 meter høje basketgigant springer på TV2-gulvet til september
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_christoffersen-web1-cp.jpg
 Claus Poulsen

Han er vant til at danse rundt under kurven. Nu bliver det i stedet TV2’s parketgulv, der får glæde af Chris Christoffersens kampvægt. SE og HØR kan således afsløre, at den 35-årige basketballspiller er blandt de 12 kendte nydansere i efterårets ”Vild med dans”.

– Det bliver rigtig fedt. Jeg har ingen rigtig danseerfaring, så det bliver noget af en udfordring, men det tænder vi sportsfolk jo på, siger Chris Christoffersen til SE og HØR.

Med sportskæmpens deltagelse skal TV-lamperne vogte sig, ligesom Chris’ dansepartner må til at træne nakkemuskulaturen.Bakken Bears-stjernen måler nemlig intet mindre end 2 meter og 18 centimeter og bliver uden sammenligning den højeste ”Vildmed dans”-deltager nogensinde.

Med SE og HØRs afsløring af kæmpe-Chris er fem navne nu klar til dans. TV2 har bekræftet skuespillerne 28-årige Stephania Potalivo og 30-årige Ena Spottag, som deltagere, mens Ekstra Bladet erfarer, at den 44-årige sanger James Sampson, trækker i lakskoene. Her & Nu skriver, at Patrick Berdino, søn af Cirkus-kongen Benny Berdino, også skal være med i danseprogrammet

Ena er datter af skuespiller Jens Jørn Spottag, og TV2- seere kender hende fra ”Badehotellet”, mens Stephanias smukke ydre har funklet i Zulu-succesen ”SJIT Happens”.

– Jeg har aldrig danset andet end i byen. Men jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og blive oplært af en professionel danser, siger Stephania til TV 2.

Du kan læse meget mere sladder i ugens SE og HØR, der er på gaden i morgen, torsdag.

Sponsoreret indhold