Nyheder 6. juli 2015

Her er de første Vild med dans-deltagere

Stephania Potalivo og Ena Spottag er de første kendisser, som melder klar til næste sæson af Vild med dans
Claus Poulsen

Den nye sæson af Vild med dans står for døren, og nu er de to første deltagere blevet offentliggjort.

Det er skuespillerinderne Stephania Potalivo og Ena Spottag, der begge skal være med i den kommende sæson af det populære danseprogram. Det bekræfter TV2 mandag på deres hjemmeside.

Ena Spottag er kendt fra TV-serien "Badehotellet", mens Stephania Potalivo har slået igennem i komedieserien "SJIT Happens". Til september skal de to indtage rampelyset i helt nye roller, og det kommer nok til at betyde lidt ekstra nervøsitet, fortæller Stephania Potalivo til TV2.

- Jeg har aldrig danset andet end i byen, og sådan noget med koreografi er jeg virkelig dårlig til. Men jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og at blive oplært af en professionel danser, siger Stephania Potalivo og fortsætter:

[node:aller-related-content]

- Jeg har set flere sæsoner af Vild med dans og har altid været fascineret af hele danseuniverset, så det er meget specielt, at jeg nu skal være med i et program, som jeg har været så glad for, siger skuespillerinden.

Mere tryg ved dansen er Ena Spottag, der til TV2 fortæller, at hun er vild med at danse og elsker at bruge sin krop.

Ud over de to skuespillerinder skal ti andre kendte danskere til efteråret ud på dansegulvet i det populære underholdningsshow. Hvem der ellers deltager i programmet, vil løbende blive afsløret over den kommende måned.

Den 12. sæson af Vild med dans starter 11. september, og som tidligere bliver det Claus Elming og Sarah Grünewald, der fortsætter i værtsrollerne. 

Sponsoreret indhold