Nyheder9. april 2014

16.000 om måneden er ikke luksus

Fetterlein revser tv-program med Amalie
Af af
Frederik Fetterlein lever billigere end i gamle dage.
Frederik Fetterlein lever billigere end i gamle dage.
 Foto: Kaspar WenstrupAmalie Szigethy deltager i næste uge i TV3-programmet "Luksusfælden", hvor hun får endevendt sin økonomi af eksperterne og får gode råd til at holde styr på pengene fremadrettet.

LÆS OGSÅ: Alderen trykker

Men den tidligere tennisstjerne, Frederik Fetterlein, der selv vurderer, at han har formøblet op mod 25 millioner kroner, som er pist væk i dag, mener ikke at Amalie og hendes indtægt og forbrug lever op til programtitlen "Luksusfælden".

- Amalie tjener jo 16.000 kroner om måneden, og det har jo intet med luksus at gøre, og hendes budget kan jo vælte, hvis hun køber tre bluser. Hun er en smaddersød pige, og programmet skal nok blive godt, jeg synes bare ikke, at hendes forbrug og indtjening har med "luksus" at gøre, siger Frederik Fetterlein til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Pernille havde sex med Fetterlein inden tv-program

Han synes, at det er ok, når programmet handler om de ukendte, der skal købe to pakker cigaretter færre om ugen for at klare sig og som får gode råd af eksperterne for deres gratis deltagelse i programmet.

Men når det gælder de kendte, der får penge for deltagelsen, skal det - ifølge - Fetterlein, være folk, der virkelig har brugt penge.

- Amalie kan sikkert på det nærmeste betale sin gæld med den løn, hun får for sin medvirken, siger Frederik Fetterlein.

LÆS OGSÅ: Tjener 400.000 på reality-tv

Han mener, at hvis programmet skulle leve op til titlen, skal det handle om et forbrug på størrelse med hans eget, når det handler om de kendte.

- Jeg har jo nok brugt ti millioner kroner på lort. I form af tøj og hundedyre rejser og unødvendige ting, da jeg boede i Monaco, hvor jeg bare tog i lufthavnen med ti venner og købte ti flyrejser til en eller anden destination uden at tænke over prisen, siger Frederik Fetterlein.

Han investerede også en del af indtjeningen fra tenniskarrieren - penge der i dag er tabt.

- Jeg har sat 15 millioner til på fejlslagne investeringer i aktier og den slags, ligesom så mange andre, der kan være uheldige med deres investeringer, siger Frederik Fetterlein.

LÆS OGSÅ: Fetterlein flytter hjem til farmand

Han mener selv - uden at være sikker - at han skylder et par millioner væk i dag.

- I dag lever jeg mere normalt og er ikke i nærheden af det forbrug, jeg havde i Monaco-tiden, siger Frederik Fetterlein til SE og HØR.

Sponsoreret indhold