Reality14. august 2021

Dinne blev ”Matchet på Mælkevejen”: Sådan går det i dag

Spoiler-advarsel! Læs kun denne artikel, hvis du vil vide, hvordan "Matchet på Mælkevejen" ender for Dinne og Christoffer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0600601.jpg
 Foto: Nelle Renberg Andersen / DR

Efter optagelserne af ”Matchet på Mælkevejen”, har Dinne og Christoffer, der ellers virkede perfekte sammen i begyndelsen, kun haft kontakt en enkelt gang.

Det fortæller Dinne, da SE og HØR fanger hende otte måneder efter kærlighedseksperimentet.

Forholdet mellem de to sluttede, da Dinne sendte en besked til Christoffer om, at hun gerne ville cutte kontakten.

- Han var lidt forvirret i starten, tror jeg, fordi vi havde mødtes til sidst i ”Matchet på Mælkevejen”. Men vi fik den hurtigt lukket ned. Og vi har ikke haft kontakt siden. Udover at jeg skrev til ham et par dage før, programmet blev lagt op, for at høre, hvordan det gik.

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0600518.jpg
 Foto: DR Ung TV

I sidste ende syntes Christoffer, at Dinne gav ham for meget ret. Foto: DR UNG TV

- Det er en oplevelse, vi har haft sammen, så derfor ville jeg lige høre, hvordan han havde det.

Den 26-årige silkeborgenser har soltegn i skytten og blev matchet med Christoffer, der er skorpion. Ingen af de to tror dog på astrologi, som de til slut fandt ud af, var grundlaget for matchmakingen i serien, der fik titlen ”Matchet på Mælkevejen”.

Og parret holdt altså heller ikke i sidste ende.

- Vi var ret glade for hinanden, men det hele vendte under juleferien, hvor jeg ikke kunne komme i kontakt med ham. Jeg vil gerne have en, der både kan lide mine styrker og svagheder. Det er helt okay, han ønskede mere modstand - så er det bare ikke ham, jeg skal være sammen med, forklarer Dinne.

- Jeg tror ikke, det var meningen, det skulle være os, når det endte på den måde. Jeg var skuffet på daværende tidspunkt, for jeg havde forhåbninger om noget andet, men nu tror jeg, at det bare ikke var meningen, det skulle være os.

NU DATER JEG KUN MIG SELV

Hun afslører, at hun har været på Tinder efter programmet, men det har ikke udmundet i nogle dates.

- Jeg har ikke fundet kærligheden. Jeg har brugt de sidste otte måneder på at date mig selv, sådan helt kliché. Jeg higer ikke efter at finde kærligheden, men jeg afviser den selvfølgelig ikke, fortæller Dinne og fortsætter:

- Jeg har lært mig selv endnu bedre at kende. Lært mine styrker og svagheder at kende. Det har været en megafed og spændende proces, som jeg slet ikke er færdig med endnu.

Hun bekræfter samtidig, at ”Matchet på Mælkevejen” har været startskuddet til den proces.

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0600508.jpg
 Foto: Nelle Renberg Andersen

Dinne planlagde parrets første date, hvor Christoffer skulle med ud at vinterbade. Foto: Nelle Renberg Andersen

- Det er som at få sat et spejl op foran sig og se sig selv udefra.

Dating er altså ikke længere en prioritet for sygeplejersken, som fokuserer på at leve det gode liv og passe på sig selv – så når hun får spørgsmålet om, hvad hun leder efter hos en kæreste, kan hun slet ikke svare på det.

- Lige nu går jeg ikke efter nogen som helst. Jeg har fået øje for, at jeg egentlig har det godt med at være mig selv lige nu. Jeg er på ingen måde blevet skræmt fra at date, men det vigtigste er, at jeg finder ro i mig selv først, inden jeg begynder at kaste mig ud på flere dates, forklarer Dinne.

Sponsoreret indhold