Kendte19. juni 2021

Emma Buntons 13-årige søn kom med vildt ønske: Du skal have sex

Spice Girl-sangerindens søn har et stort ønske om at få en søskende eller to, hvorfor han bad sin mor om at komme i gang i soveværelset
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emma_b.jpg
 Foto: MEGA

Det er nok de færreste forældre, der drømmer om, at deres børn skal tænke på, hvad der foregår, eller ikke foregår, i soveværelset.

Men ikke desto mindre så var det lige præcis det, som den 45-årige Spice Girls-sangerinde Emma Bunton oplevede, da hendes kun 13-årige søn bad hende komme i gang med lagengymnastikken.

Det fortæller sangerinden, der udover sin 13-årige søn Beau også har sønnen Tate på 10 år, i et nyt interview i podcasten ”Sweat, Snot & Tears”.

Her bliver hun nemlig spurgt, hvorvidt hun en dag kunne drømme om at få et tredje barn.

- Hvis det skete, så ville det da være helt fantastisk, starter hun og fortsætter:

- Faktisk så er det også noget, som børnene drømmer om. Ved du, hvad de skrev allerøverst på deres ønskeseddel til jul? En søskende! Altså okay, intet pres, griner hun.

Sangerinden beretter videre, hvordan hendes ældste søn en dag rent faktisk sagde til hende, at hun skulle tage at gå ”ind i soveværelset og have noget sex og få et barn”.

- Så ja, det er helt sikkert noget, de gerne vil have, fortæller hun.

Ubeslutsom

Emma Burton og hendes forlovede Jade Jones har dannet par siden 1998, men nåede at gå fra hinanden op til flere gange, inden de for alvor gik videre med deres forhold i 2004.

Fire år senere kom deres første barn Beau til verden, mens Tate meldte sin ankomst i 2011. De to har været forlovet lige siden, men de har endnu ikke fundet deres vej op ad kirkegulvet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega365245_065.jpg
 Foto: MEGA

Emma Bunton fotograferet med sin langtids forlovede, Jade Jones. Foto: MEGA

Men selvom de to endnu ikke har fået sagt deres officielle ”ja” til hinanden, så lader det til, at ideen om endnu et barn ikke er helt af vejen.

- Det ville være skønt, ville det ikke? Jeg skifter mening om det hele tiden – jeg er meget ubeslutsom, slutter hun, mens hun fortæller, at Jade slet ikke er bleg for ideen om endnu en lille en i husstanden.

Sponsoreret indhold