Frygter stridigheder: Spice Girls takker nej til million-tour

Foto: MEGA

Penge er tydeligvis ikke alt for de fem kryddersild i Spice Girls, der langt om længe Har slået pjalterne sammen og sagt ja til at give koncerter igen i England.

De har nemlig haft nej-hatten på, da det kom til en tour over Atlanten i USA, hvilket ellers kunne fore popstjernernes lommer godt – og det er den gode tone der er årsagen!

- De er betænkelige ved at lave mere i US, fordi de ved af erfaring, hvordan lange tider på landevejen kan skabe spændinger, fortæller en kilde tæt på til The Sun.

Det er ellers ikke helt lidt de ville have fået ud af det. Tourné-gruppen bestående af Geri Horner, Melanie C, Emma Bunton og Mel B fik faktisk tilbudt hele 80 millioner pund, svarende til lige knap 372 millioner gode danske kroner, for en sommer-tour rundt til de største stadiums i Nordamerika.

Men det blev altså et nej tak. Ikke bare til US, men også til at indspille ny musik. Udover stridigheder, er popstjernerne også bange for, at det vil tage for meget tid.

- De har alle sammen familier de skal tænke på. Det er ikke single-kvinder der kan droppe alting og tage af sted, fortæller kilden til avisen. Og fortsætter:

I øjeblikket kigger de på, at lave nogle ganske få shows i USA i juli og august, hvor deres børn har ferie, så de kan tage dem med. Der er dog også planlægningsmæssige problemer i forhold til Emmas soloalbum, og Mel Bs forpligtelser overfor America’s Got Talent.

Sidst ”Wannabe”-gruppen var på stor tour sammen spillede de 47 koncerter. Det hårde slid resulterede i, at koncerter i Sydafrika, Australien, Asien og Afrika blev aflyst. Denne gang har de indtil videre udsolgt 13 koncerter i hjemlandet England i begyndelsen af sommeren.

Ingen Posh

Oprindeligt var det Victoria Bechkam bedre kendt som Posh Spice der var kæppen i hjulet på reunion-projektet, men denne gang er alle lige gode om det. Posh er nemlig slet ikke med, når Baby -, Scary-, Ginger -og Sporty Spice giver koncert.

- Hun ville ikke være med. Hun har for travlt med hendes fashion, og hun er kommet videre, fortalte Emma Bunton bedre kendt som Baby Spice, i et interview i ”The Jonathan Ross Show” i efteråret.

Der er ifølge dem selv, ikke længere nogen form for sure miner mellem de fem krydderpiger der gik i opløsning i 2007, men hvorfor lege med ilden – selvom det koster en god sum penge.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close