Kendte5. juni 2021

”Pretty Little Liars”-stjerne Troian Bellisario overrasker: Er blevet mor for anden gang

Skuespillerparret har formået at holde den anden graviditet hemmelig alle ni måneder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/troian.jpg
 Foto: MEGA

Den 35-årige skuespillerinde Troian Bellisario kunne fredag overraske sine mere end 13 millioner følgere på Instagram med nyheden om, at hun var blevet mor for anden gang.

- Ms Elliot Rowena Adams kom til verden den 15. maj under de vildeste omstændigheder. En helt ny æra for den her familie. Velkommen, min elskede, skrev hun til et billede af sig selv med sin nyfødte i armene.

Artiklen fortsætter under opslaget

Også skuespillerindens mand, ”Suits”-stjernen Patrick Adams kunne dele den glædelige nyhed på sin profil.

Det gjorde han med et sødt billede af datterens lille hånd, der klemmer om hans finger.

- +1… Velkommen til det sjove hjem, Ms. Elliot Rowena Adams. Må dit liv blive så unikt og spændende som din ankomst til verden, skriver han.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret har i forvejen datteren Aurora på to år. En graviditet som Bellisario ikke på samme måde nåede at holde hemmelig alle ni måneder.

Dengang begyndte rygterne om den voksende mave nemlig i maj måned 2019, mens parret først bekræftede de glædelige nyheder i august.

Skuespillerparret mødte hinanden tilbage i 2009, da de begge spillede med i ”Equivocation”. Selvom de to har gjort det klart, at det ikke var ”Kærlighed ved første blik”, så faldt de to alligevel for hinanden, og Adams har tidligere udtalt, hvordan han endte med at skaffe en birolle i ”Pretty Little Liars”, fordi hun havde slået op, og han ville have hende tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega579043_070_1.jpg
 Foto: MEGA

Parret har været en del af hinandens liv siden 2009. Foto: MEGA

- Jeg ville have hende tilbage, så jeg gik benhårdt efter den rolle. Jeg havde, som jeg kendte i branchen, til at ringe og sige; jeg skal have den rolle. Jeg forberedte mig mere på den audition, end jeg har forberedt mig på noget andet i mit liv, lød det fra ham.

Jagten endte da også med at give frugt, og de to blev forlovet i 2014, hvorefter de i 2016 endelig sagde deres ”ja” til hinanden.

I forbindelse med deres fire års bryllupsdag i december 2020 sendte hun også en sød tanke til manden ved sin side.

- Vi sagde ja for fire år siden, og det ændrede alting. Tak for at gå gennem ild og vand sammen med mig. Så længe jeg har din hånd, så ved jeg, at alting er muligt, skrev hun.

Sponsoreret indhold