Kendte18. juli 2020

"Pretty Little Liars"-skuespiller: Meghan Markles bryllup var et mareridt

Liste over kendisgæster var enorm, da Meghan Markle og prins Harry slog pjalterne sammen, men en helt nem dag var det bestemt ikke for alle - især ikke for Troian Bellisario
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/markle-triu.jpg
 Foto: MEGA

”Pretty Little Liars”-skuespilleren Troian Bellisario følte i den grad presset, da hun tilbage i 2018 var gæst til årets måske ventede bryllup mellem Meghan Markle og prins Harry.

Den 34-årige skuespiller, der er gift med Meghan Markles forhenværende ”Suits”-kollega Patrick J. Adams, fortæller, at det for hende blev en dag, der udviklede sig til et sandt mareridt.

Troian Bellisario blev ramt af angst over det tøj, hun havde valgt at have på til brylluppet, fordi hun forsøgte at skjule sin graviditet, ligesom hun også var bange for, at hun ikke havde valgt en passende hat.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-07-18_kl._17.31.44.png

Patrick J. Adams og Troian Bellisarion til Meghan Markle og prins Harrys bryllup i 2018. (Foto: MEGA)

- Selvfølgelig havde jeg angst over mit outfit, og jeg havde det dobbelt op. For det første fordi jeg forsøgte at skjule det faktum, at jeg var fem måneder henne. Jeg var helt sikker på, at det ville blive afsløret, siger skuespillerinden til The Daily Telegraph og fortsætter:

- Men jeg havde også angst over… Hvad er det, de hedder? De der hatte-ting? Fascinatorer, det er det. De ser latterlige ud, med mindre du lever i 1930’erne. Man kan få nogle, som fuldstændig er som et stykke kunst, men er du så for forfængelig og prøver at få for meget opmærksomhed? Eller hvis du vælger en fascinator, der er meget lille, følger du så ikke traditionen?

Og det er jo naturligvis store spørgsmål, når man er en B-kendis fra Hollywood, der skal til stort royalt bryllup i England.

- Jeg har aldrig haft brug for en fascinator i mit liv, og her forsøgte jeg at balancere mellem ”ikke for stort, ikke for småt”. Det var et mareridt.

Skuespillerindens australske stylist forsikrede hende dog om, at hun havde valgt den helt rigtige hovedbeklædning til dagens anledning, og noget tyder på, at både Troian og Patrick kom igennem dagen – trods alt.

Sponsoreret indhold