Kongelige9. marts 2021

Efter dramatisk tv-exit: Nu er Piers Morgan færdig

Det hele blev lidt for meget for den britiske tv-vært Piers Morgan, der nu officielt er færdig som tv-vært efter Meghan Markle-skandale
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-pierce-morgen.jpg
 Foto: MEGA

Den britiske tv-vært Piers Morgan må vinke farvel til sit job som vært på programmet "Good Morning Britain".

Det sker, efter den 55-årige tv-kendis har modtaget intet mindre end 41.000 klager som følge af sine hårde kommentarer om Meghan Markles opsigtsvækkende interview med Oprah Winfrey.

Ifølge tv-stationen ITV, som Morgan har arbejdet for siden 2015, er beslutningen Morgans farvel taget i fællesskab.

- Efter diskussioner med ITV har Piers Morgan besluttet, at det nu er på tide at forlade "Good Morning Britain". ITV har accepteret denne beslutning og har ikke yderligere at tilføje, lyder det fra tv-kanalen i en officiel udtalelse.

Nægter at tro Meghan Markle

Piers Morgan har adskillige gange afvist, at Meghan Markle skullet have kæmpet med psykiske problemer, til trods for at hun i interviewet med Oprah blandt andet fortæller, at hun tidligere "ikke havde lyst til at leve længere".

Mandag meddelte Morgan, at han "ikke troede på et ord" af det, Markle havde at sige.

- Jeg ville ikke tro på Meghan Markle, om så hun gav mig en vejrudsigt. Det var hendes livs skuespiloptræden. Det var fuldstændigt latterligt, lyder den hårde dom blandt andet til Fox News om Markles interview.

Tirsdag morgen var tingene ikke blevet bedre, og da tv-værten satte sig i sin stol for at tale med kollegaen Alex Beresford, gik bølgerne for alvor højt.

Her kom ham nemlig op og skændes med vejrværten, og det hele resulterede i, at Morgan valgte at storme ud af tv-studiet - for allersidste gang.

- Okay, jeg er færdig med det her, lyder det fra Morgan, da han rejser sig og forlader studiet.

Se det dramatiske klip her:

Sponsoreret indhold