Kendte25. december 2020

Mikkel og Lea Hvidt Kessler i KÆMPE shitstorm: Rejser på juleferie

Midt i en pandemi med rødglødende rejsevejledninger vælger Mikkel Kessler og hustruen Lea Hvidt Kessler sammen med deres tre børn at rejse på juleferie. Nu er parret havnet i en kæmpe shitstorm på de sociale medier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julefreden er blevet udvekslet med en kæmpe shitstorm for Mikkel Kessler og hans hustru Lea Hvidt Kessler.

Det sker, efter Lea har delt et billede af parret og deres tre børn på sin Instagram-profil, hvor de står i lufthavnen og er på vej på juleferie.

- Vi tager på juleferie kombineret med arbejde og vi GLÆDER os, skriver fru Kessler i opslaget, hvor hun samtidig reklamerer for familiens fælles rejseprofil på Instagram.

Destinationen for juleferien, som familien Kessler tager på, har Lea ikke afsløret, men det er heller ikke det springende punkt i denne sag.

For familien rejser nemlig på ferie, mens Udenrigsministeriet fraråder rejser til næsten hele verden pga. Covid-19-pandemien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200104_cfi01618.jpg1_.jpg
 Foto: Claus Fisker

Mikkel og Lea har børnene Romeo, Rosa-Lia og Helios (Foto: Claus Fisker)

Det har fået flere af Leas følgere til at gå decideret amok i kommentarsporet til billedet.

- Jeg er målløs over, at du vælger at promovere jeres rejse, nu hvor samfundet lider under denne forfærdelige pandemi, og folk er isoleret fra deres familier, arbejde, folk dør og ligger i respirator mm. Det er smagløst, skriver en af følgerne.

- Jeg knokler som sygeplejerske, for at mine borgere kommer bedst muligt igennem pandemien - i vælger at rejse. Hvis alle gjorde det, så ender jeg og mine kolleger rundt omkring i Danmark da med arbejde os selv halvt ihjel. Der kunne i godt behovsudsætte lidt endnu, skriver en anden.

Flere peger også på dobbeltmoralen fra Lea og Mikkel, efter hun i et opslag klagede over sundhedsvæsenet, fordi sønnen Helios skulle corona-testes i forbindelse med en indlæggelse, samt at personalet ikke bar maske.

Læs mere om den sag her:

- I et tidligere opslag er du overrasket og sur over, at læger/sygeplejerske har undersøgt jeres søn uden at maske og så vælger I at rejse i denne tid, hvor vi alle prøver at bekæmpe COVID-19. Jeg fatter ingenting og synes, det modstrider hinanden, skriver en af Leas 72.000 følgere.

Hverken Lea eller Mikkel har svaret på kritikken, selv om Lea plejer at være god til at gå i dialog med sine følgere, når hun møder kritik. Det gjorde hun også i opslaget, hvor hun klagede over sundhedsvæsenet.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold