Sønnen indlagt: Lea Hvidt Kessler raser over sundhedsvæsenet

En sand forskrækkelse mødte Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler, da de mandag morgen var nødsaget til at lade deres søn Hellios indlægge, efter han i flere dage havde haltet på det ene ben.

- Helios fik en åben indlæggelse, da han havde haltet i nogle dage. Det skulle kræve flere forskellige undersøgelser og tests igennem dagen. Han var den tapreste lille gut ved den første blodprøve og iøvrigt også ved den næste, fortæller Lea om starten på forløbet.

Herefter gik det dog ifølge den stolte mor til tre helt og aldeles galt. De mange corona-restriktioner og retningslinjer var årsagen til det.

- Da vi er inde ved sygeplejersken på børneafdelingen, og hun efter undersøgelse af Helios (uden maske) siger, at hun skal tage en corona test, spørger jeg hende, hvorfor dette er nødvendigt! Hun siger, at dette er procedure, når vi bagefter skal videre ind til lægen! Med ondt i maven lader vi sygeplejersken gøre, hvad hun siger, hun skal gøre, skriver Lea på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Efter testen er lavet bliver han undersøgt af en læge, får taget blodprøver af to andre læger  samt ultralyd af en fjerde læge. Alle uden at bære masker! Og alt sammen uden at have svar på den coronatest han først skulle have foretaget! Som uden tvivl var langt det værste for ham af alle de ting, han skulle igennem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Man behøver ikke slå modstandere til plukfisk for at tjene penge.
Sammen med hustruen Lea, 31, har Mikkel Kessler, 41, indtaget tv-skræmen – og det gi’r pote.

Lea og Mikkel fik sig noget af en forskrækkelse (Foto: Hanne Juul)

Hellios på bare halvandet år klarede de mange blodprøver og den upopulære corona-test rigtig godt, og familien blev efter et par timer på hospitalet sendt hjem.

Corona-kaos

Den tapre Kessler-knægt fejlede heldigvis intet alvorligt, og det kunne klares ved smertestillende medicin. Alligevel er løvemoren Lea langt fra tilfreds med hospitalets behandling af hendes lille søn.

- Jeg kan mærke, at corona-testen ikke slipper mine tanker! Dagen efter logger jeg på sundhed.dk og kan se, at hans test er negativ, hvilket vi også havde ventet, eftersom det blot var hans ene ben, den var galt med! Men HVORFOR skulle han igennem denne test, når svaret ikke ville komme før dagen efter, hvor alle undersøgelser alligevel var overstået?!, raser Lea og fortsætter:

- Jeg gav udtryk overfor sygeplejersken, at jeg ikke kunne se, at det gav mening, men mit spørgsmål blev blot fejet af vejen! Denne “corona-verden”, vi alle lever i i øjeblikket, er helt afgørende svær at befinde sig i og ikke mindst svær at navigere rundt i.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det flotte par kunne tage deres søn med hjem efter et par timer på hospitalet, men oplevelsen har især sat sig i Lea (Foto: Claus Fisker)

Især Hellios' alder gør, at Lea på ingen måde kan forstå, at han skulle igennem en test og masser af restriktioner, når svaret på testen var fuldstændig ligegyldigt for hans behandling.

- Hvorfor skulle mit lille barn på under halvandet år igennem denne meget ubehagelige test, når nu alle alligevel var ligeglad med, hvad udfaldet af testen måtte være?, slutter Lea af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close