Kendte29. november 2019

Fyrene er favoritter

Før den sidste "Vild med dans"-fredag peger pilen på en historisk sejr til det rene mandehold.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vild_med_dans_hjp_1_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Matematikken siger godt 33 procents chance for sejr, men spørger man i hvert fald to af de sidste tre par, så har specielt Silas Holst og Jakob Fauerby førertrøjen på, før det går løs i "Vild med dans"-finalen i Forum Horsens fredag aften.

Som eneste mandskab har danseren og skuespilleren ikke været i omdans én eneste gang i løbet af efteråret – og det imponerer konkurrenterne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_tsl_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Favoritter? Os ...? De to fyre er i løbet af sæsonen blevet venner og skal ses i fremtiden. – Vi bliver nødt til at sætte os ned og snakke det her igennem. Og så skal vi drikke alkohol, vi kender ikke hinanden som fulde. Det er utænkeligt, at det ikke skulle blive til et venskab i den virkelig verden, fortæller parret. (Foto: Thomas Laursen)

– De har haft et tårnhøjt niveau fra start, hvor Coco og jeg ligesom er vokset med opgaven, og så er det jo to mænd, der danser sammen for første gang, lyder det anerkendende fra Christopher Læssø, som får opbakning til sin forudsigelse af netop Coco og Morten Kjeldgaard:

– Vi tror helt klart, Silas og Jakob er favoritter. Folk er oppe at køre over dem. Vi har ikke været favorit på noget tidspunkt – og det er godt, for så kan vi ikke skuffe.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_tsl_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Coco og Morten er slet ikke færdige med hinanden, efter at de sidste trin er taget fredag aften. – Jeg håber, vi skal ses i fremtiden. Det bliver sjovt at mødes til hygge og vin. Det har vi slet ikke haft tid til, fortæller Coco, som har været så optaget af træningen, at der ikke har været tid til andet. (Foto: Thomas Laursen)

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_tsl_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Christopher har også temperament, fortæller Karina. – Han kan godt blive hidsig over for sig selv. Der er røget en skraldespand under træningen. (Foto: Thomas Laursen)

Rørt over Danmark

Skulle det blive guld til mandeholdet, så vil det være første gang i "Vild med dans"-historien, og det vil samtidig betyde mere end de to sejre, Silas Holst allerede har på cv'et.

– Jeg ville blive så rørt over den danske befolkning, hvis vi lever i et land, hvor man rent faktisk må det her. Er vi nået så langt i vores lille land?

– Andre lande har haft par af samme køn med, men de har ikke vundet. Det ville være meget større end bare os to, siger Silas, som i begyndelsen af sæsonen modtog hademails fra seere, som kaldte dem "frygtelige, frygtelige" ting.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_hjp_3_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Som det eneste par har Silas Holst og Jakob Fauerby ikke været i omdans i denne sæson. (Foto: Hanne Juul)

Men efterhånden som d'herrer er gået videre i konkurrencen og har modtaget ros fra dommerne, er kritikken forstummet.

– Det fede ved den her oplevelse er, at folk er begyndt at se os som et par, der danser sammen, og ikke bare som to af samme køn. Det er en kæmpe sejr i sig selv, lyder det fra Jakob Fauerby, 42.

Sponsoreret indhold