Kendte25. november 2019

"Vild med dans"-stjerne kaprer Pia Kjærsgaards Instagram-profil

Det er kun en lille måned siden, at Pia Kjærsgaard kom på Instagram. Den benhårde politiker har dog godt styr på det populære medie - indtil hun fik sin profil kapret af en "Vild med dans"-stjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pia_kjaersgaard_wenstrup.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Pia Kjærsgaard kom for en måned siden på Instagram, men nu har hun allerede fået sin profil kapret - og ikke af hvem som helst.

Det er nemlig "Vild med dans"-fyren Frederik Nonnemann, som er dukket op blandt politikerens mange billeder af sine hunde og selvfølgelig sig selv.

At den dygtige danske skulle ende i Pias Instagram-feed, havde han sikkert ikke regnet med.

Som de fleste sikkert har gjort, prøvede han nemlig at lave lidt sjov med den tidligere formand for Folketinget ved at tage en række selfies på hendes telefon.

Men som de fleste ved, så er fru Kjærsgaard ikke så let at snyde. Så hun smed selvfølgelig et af de selfies op på sin Instagram-profi.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Flot fyr, skriver Pia Kjærsgaard ganske kortfattet til duckface-billedet, som nok ikke havde fundet vej til Frederik Nonnemanns egen profil.

Sådan lyder det i hvert fald i den kommentar, som han har skrevet til det yndige billede.

- Til alle der læser dette: Pas på med at tag billeder af jer selv på Pia’s telefon, skriver danseren med en række grinende emoji's.

Danseren og politiker er - så vidt vi ved - ikke et par til næste års udgave af "Vild med dans", selv om de tydeligvis går godt i spænd.

Det umage par er nemlig til den nye TV 2 Charlie-prisfest, "Året der gak", som har Louise Wolff og Andreas Bo som værter.

Sponsoreret indhold