Det frække30. oktober 2019

9 usle sextricks hun kun hopper på en enkelt gang

Her er syv usle sætninger, som måske skaffer dig sex en enkelt gang hver. På nær et enkelt ...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tricks_til_seng.jpg
 Foto: MEGA

Er der underskud på kontoen? Altså sexkontoen? Er der gået lidt for meget hverdag i forholdet, og har I ikke haft sex i den forkerte side af en uge?

Så er der hjælp at hente her. Men ihukom. Kvinder er kloge. Også klogere end du er. Så derfor virker disse råd kun en enkelt gang.

Lige på nær det sidste trick. Det kan du til gengæld bruge lige så ofte, du lyster.

Her er …

9 usle sextricks hun kun hopper på en enkelt gang

  1. 1. Skat, jeg er ikke ude på noget. Jeg vil bare så gerne ligge i ske og holde om dig. Og det er altså ikke, fordi jeg er liderlig, men jeg vil høre, om jeg lige må lade den smutte ind. Bare for at føle, vi er tættere på hinanden.

  • 2. Jeg har bare været sådan lidt trist på det seneste, og jeg føler, at jeg har et stort behov for nærvær. Det vil betyde meget for mig, hvis vi kan være sammen. Jeg har virkelig brug for at mærke dig tæt på.

  • 3. Kunne det ikke bare være dejligt at tage en maratonsøndag med 'Sex and the City' sammen os to?

  • 4. Jeg drømte om dig i nat. Vi var sammen, og det var bare så dejligt, at jeg ikke har kunnet få dig ud af hovedet hele dagen.

    5. Jeg har simpelthen ikke kunnet få den op i noget tid, og det begynder at bekymre mig. Jeg har brug for, at du hjælper med at finde ud af, om den stadig virker.

    En penisring hjælper med at holde rejsningen

    1. 6. Jeg har en overraskelse til dig. Luk øjnene og åbn munden.

    2. 7. Jeg har været til lægen, og han sagde, at årsagen til min nedtrykthed handlede om manglende sex. Han sagde, at det var helt afgørende, at jeg fik mit sexliv godt i gang. Og at ansvaret langt hen ad vejen påhvilede min partner.

  • 8. Skat. Jeg har så meget lyst til, at vi laver en baby sammen (hvorefter du står af i Roskilde).

  • Ellers husk kondomer ...

  • 9. Åh gud, hvor jeg dog elsker dig. Du er bare min drømmekvinde. (Kan og bør bruges ofte – især hvis du faktisk mener det)

  • Sponsoreret indhold