Det frække 25. juli 2018

6 ting du aldrig må hive frem på første date

Her er seks frække ting, du aldrig må hive frem på på første date
Foto: All Over

Hvis I nu kender hinanden godt – sådan rigtigt godt – så kan meget lade sig gøre. I sengen. Eller hvor I nu holder af at hygge jer. Så kender I hinandens seksualitet, og i ved, hvilke grænser der står, og hvilke der måske kan brydes.

Men har I lige mødt hinanden, så kan det spirende forhold få en brat afslutning, hvis ikke I har læst hinanden ordentligt. Og der kan være masser af ting, der kan være sprængfarlige at præsentere, hvis man ellers ønsker at bevare kontakten.

Som en lille tjeneste giver vi dig her en lille læserguide til en række ting, som du virkelig først skal hive frem, når I kender hinanden godt – sådan rigtig godt.

Her er således:

6 ting du ikke må hive frem på første date

Cottelli sexet nonnekjole-kostume

Det kan godt være, at hun med tiden vil synes, det er frækt med udklædning. Men i begyndelsen vil hun nok bare gerne være sig selv. At du tilmed synes, det vil være ekstra frækt med et nonnekostume, kan godt give bagslag, selv om vi er ovre i afdelingen for det ganske blide.

Se det her (sponsoreret link)

Tantus General Silikone Dildo 19 cm

Nogle mænd kan godt lide at blive stimuleret bagi. Måske er han en af dem. Men der er forskel på lidt blide prostatalege og så en penetrering af denne møffebamse af en sort dildo, der i værste fald vil efterlade ham hylende i fosterstilling i dagevis. Vent mindst nogle måneder …

Se den her (sponsoreret link)

Sextreme Bryst- og skamlæbeklemmer

Foto: Sinful

Måske vil hun med tiden finde stor seksuel glæde i at få sine brystvorter og sine skamlæber klemt fast med denne lille sag. Men det er bare ikke noget, du skal foreslå hende alt for tidligt i forholdet. Og slet ikke første aften.

Køb den her (sponsoreret link)

Bathmate Hercules 3.0 Penispumpe

Jaja, det kan da godt være, at han ikke er udstyret med verdens længste og tykkeste penis. Men det vil med garanti kun gøre ham endnu mindre, hvis du allerede fra start beder ham bruge denne her, så han kan give dig følelsen af at være mere ’til stede’ i dig.

Køb den her (sponsoreret link)

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte

Foto: Sinful

Et kyskhedsbælte til mænd lyder givetvis som en god ting. Især hvis du er typen, der godt kan lide at tage kontrollen over det stærke køn. Men at lade ham tage et apparat på, som giver ham stød på penis efter dit forgodtbefindende er ikke vejen at gå på første date. Han vil blive skræmt for livet.

Køb det her (sponsoreret link)

Vaginal speculum i stål

Doktorlege kan være frække. Men du vinder næppe hendes hjerte ved allerede første aften at hive denne ’andenæb’ frem. Det er de færreste kvinder, der elsker at skulle til gynækologen, og risikoen for, at hun vil betragte dig som verdens mest gustne af slagsen, så længe hun lever, er overhængende. Køb kun denne, hvis du ved, hun vil tænde på det.

Køb det her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold