Det frække20. juli 2019

Fræk i alle størrelser

Kvinder er dejlige. Kvinder i frækt undertøj er endnu dejligere. Her får du lidt inspiration til, hvor dejlig man kan komme til at se ud med bare et par enkelte ting.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bodybred.jpg

Nogle kvinder har det svært med deres størrelse. Andre er 100% tilpasse i deres krop. Men en ting, der med sikkerhed kan gøre alle kvinder glade er noget lækkert, frækt undertøj. En ekstra god bonus er, at det ikke kun er kvinderne, der kan føles sig ekstra godt tilpas, når de har det rigtige undertøj på. Også mændene kan nyde lidt ekstra godt af en smuk kvinde i plus size lingeri (sponsoreret link). Nedenfor kan du se tre frække bud på lækkert lingeri, der kan fremhæve alle attributterne på bedste vis.

1. Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll

https://imgix.seoghoer.dk/body_0.jpg

Skal det være sensuelt og røv-frækt på samme tid, er en babydoll kjole (sponsoreret link) det helt oplagte valg. Her er der ikke meget, der er overladt til fantasien, og der er smukt kig til både ben og bryster. En ret så fantastisk kombination. Den smukke babydoll er fremstillet i en sort transparent tyl med sexede blonde detaljer, der løber henover brystet og op i en halterneck. Der løber et snit ned gennem begge blondeskåle som giver et afslørende og lokkende udseende. Kombiner den frække kjole med et par selvsiddende strømper, og lykken er gjort.

2. Cottelli Bundløs Blonde Bodystocking

https://imgix.seoghoer.dk/body2.jpg

Læg op til forførelse i denne frække, nedringede bodystocking (sponsoreret link) med smukke blondedetaljer, som uden tvivl vil få din partner op af sofaen. Den er nemlig det perfekte indslag til en super sexet og intim aften. Bodystockingen er fremstillet i et sort transparent mesh materiale og overlader ikke meget til fantasien. Udskæringen er dyb og kavalergangen har smukke blondebuer langs brystet. Underdelen har et højt snit og fremhæver hoftebenet, hvilket får benene til at syne lange og feminine. Forneden er der et frækt kig til de skønneste sager på kvindekroppen, der sørger for Easy Access, hvis ikke man gider spilde tid på at tage tøjet af inden det helt store show skal løbe af stablen.

3. Cottelli Blonde Hofteholder Sæt

https://imgix.seoghoer.dk/body3.jpg

En afslørende BH, en sexet G-streng og en fræk hofteholder. Hvad mere kan man egentlig bede om? Dette hofteholder sæt (sponsoreret link) indeholder alt, hvad der skal til for at have det absolut frækkeste outfit af dem alle. Brug delene sammen for at bære det fuldendte look, eller brug delene hver for sig, hvis du vil skabe forskellige looks. Dette sæt ville gøre sig utroligt godt i kombination med et par frække selvsiddende strømper, der kunne sættes fast i hofteholderen. Smid et par frække stiletter med i mixet og looket er fuldendt.

Sponsoreret indhold