Kendte2. juli 2019

Har Taylor Swift lige bekræftet, at Justin Bieber var Selena Gomez utro?

Rigtig meget tyder på, at Taylor Swift lige har bekræftet, at Justin Bieber har været Selena Gomez utro, da de to var kærester
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-28_kl._06.35.17.png
 Foto: MEGA

Der er for nyligt udbrudt kendis-kris mellem Justin Bieber og Taylor Swift - og det skyldes en helt tredje person: Manageren Scooter Braun.

Scooter købte nemlig for nyligt Big Machine Records - og dermed vil han tjene penge på Swifts tidligere album.

Og da hun fandt ud af det, fortalte Swift hele verden, at hun var ødelagt over, at Scooter - som hun hævder har mobbelt hende i flere år - vil tjene penge på musik, som hun har skrevet og skabt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar108057_1.jpg
 Foto: MEGA

Har Taylor lige bekræftet, at Bieber var hendes BFF Selena Gomez utro? (Foto: MEGA)

Dét fik Bieber til tasterne på Instagram, hvor han tager sin ven i forsvar.

"Som årene er gået har er vores veje ikke krydset, og vi har ikke kunne kommunikere vores forskelle, dét der gør ondt eller frustationer. Så at du bruger de sociale medier til at få folk til at hade Scooter er ikke fair", skriver Justin på Instagram.

Og selvom Taylor ikke har svaret siden sit Tumblr-post, hvor hun altså langer ud efter Scooter Braun, så har hun liket en række kommentarer fra fans - og de siger en del.

På Tumblr skrev en bruger:

"'Vi har ikke fået kommunikeret vores forskelle'. Du var hendes bedste veninde utro, og derefter sidder du offentligt med den mand, der har brugt hævnporno mod hende - skulle hun invitere dig over til te? Fuck af"

Og Taylor klikkede "like"-knappen på netop dét, skriver Seventeen.

Selena Gomez har tidligere beskyldt Justin Bieber for at være hende utro, så måske har vi her fået bekræftet det fra Selenas BFF Taylor Swift.

Sponsoreret indhold