Kendte1. juli 2019

Lil Nas X springer ud som homoseksuel

Lil Nas X blev inspireret til at springe ud efter en overvældene modtagelse ved Glastonbury i England
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega456049_010.jpg
 Foto: MEGA

Rapperen Lil Nas X var så overvældet over den kærlighed, han fik fra publikum under en koncert ved Glastonbury Festival i England lørdag, at det inspirerede ham til at åbne op for hele verden og fortælle sandheden.

Sandheden omkring sin seksualitet, for Lil Nas X er nemlig homoseksuel. Og den varme modtagelse han fik, da han optrådte med "Old Town Road" med Billy Ray og Miley Cyrus foran 180.000 mennesker var dét, der gav ham det sidste skub til at fortælle det til hele verden.

Efter koncerten tweetede Lil Nas X kryptiske meldinger, der pegede i retning af, at han på sin egen måde fortalte, at han er homoseksuel.

Og nu skulle der ikke være nogen tvivl. TMZ har nemlig talt med kilder, som er direkte forbundet med rapperen, og de fortæller at de mange tweets altså er rapperens måde at springe ud på.

Kilderne fortæller, at Lil Nas X var "træt af at være lukket inde". Han havde ikke fortalt nogen omkring sin plan om at springe ud.

Lil Nas X er, ifølge kilderne, klar over, at udmeldingen har betydning for nogle af hans fans, men han siger at hans musik krydser mange genre, og at hans musik ikke kan karakteriseres som hverken hip-hop, country eller noget helt tredje.

TMZ skriver, at Lil Nas X har ønsket at fortælle alle, at han er homoseksuel, men at han har tvivlet, fordi han ikke vil være "plakatbarn for LGBTQ-samfundet" - i hvert fald ikke endnu.

Han er 20 år gammel og har kun været kendt i nogle få måneder, og som en kilde siger til mediet:

- Alt er sket så hurtigt og han er rundforvirret. Han bliver måske førende inden for kampen for homoseksuelles rettigheder, men ikke helt endnu.

Rapperen føler, at han kan bliver en rollemodel for andre unge mennesker, som er bange for at springe ud. Han er overbevist om, at dét at springe ud ikke vil skade hans karriere, men blot vil inspirere.

Sponsoreret indhold