Krimi17. juni 2019

Dansk læge dømt: Bedøvede og voldtog kvinder

En 32-årig mandlig læge er mandag blevet idømt syv års fængsel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/koebenhavns_byret_0.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

Sagen mod en 32-årig mandlig læge, der var tiltalt for at bedøve, voldtage og filme to kvinder er nu slut.

Mandag morgen faldt der dom i sagen ved Københavns Byret. Her blev den 32-årige danske læge idømt syv års fængsel.

SE og HØR har tidligere beskrevet, hvordan manden mødte sine ofre på Tinder.

Han blev dømt for voldtægt at to kvinder, som han havde bedøvet med et stærkt sovemiddel. Stoffet bliver beskrevet som et 'drug-rape'-stof. Under retssagen er det kommet frem, at han tiltvang sig samleje med de to kvinder flere gange i løbet af natten, da de overnattede i lægens lejlighede i det centrale København.

Det skriver B.T. og Ekstra Bladet.

Samtidig blev han også dømt for at have filmet samleje med fire andre kvinder i sin lejlighed i København uden deres samtykke.

Manden blev også dømt for besiddelse af 88 pornografiske film med personer under 18 år.

Det var en enig domsmandsret, der afsagde dommen.

Dommeren lagde blandt andet vægt på, at han havde bedøvet de to kvinder med hensigt på at voldtage dem. Det frem under retssagen, at han havde søgt på 'date-rape' på internettet kort tid inden de to voldtægter fandt sted.

På den kinesiske pendant til amazon, Alibaba, købte manden for omkring 10.000 kroner medicinen, der har meget sløvende effekt.

Mødtes på Tinder

Ifølge anklageskriftet bedøvede lægen i slutningen af marts sidste år en kvinde med medikamentet ’halcion’, hvorefter han voldtog hende mindst tre gange i løbet af 11 timer både vaginalt og analt.

En måned senere foregik den næste voldtægt i mandens lejlighed. Igen puttede han sløvende medicin i en kvindes vand, uden hun vidste det og voldtog hende.

Det kom også frem under retssagen, at den nu dømte læge mødte den ene af ofrene på den populære dating-app Tinder forud for voldtægten.

Han skal betale erstatning til flere af kvinderne.

Den 32-årige anker dommen til frifindelse.

Sponsoreret indhold