Krimi14. juni 2019

Klubkonge dømt: Delte sexvideo på snapchat

I dag faldt der dom over Klubkongen Patrick Peitzsch, som tilbage i oktober 2017 delte en sexvideo på sin snapchat-profil.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/patrick_peitzsc.jpg
 Foto: Privatfoto
  1. Fængsel i 60 dage lød dommen på over klubikonet Patrick Peitzsch, der i Københavns Byret stod tiltalt for blufærdighedskrænkelse.

  • Selvom han i retten i sidste uge mødte op med oprejst pande klar til at modtage sin straf, kom straffens længde bag på den erfarne klubgænger i det københavnske natteliv.

  • ”Dommen er for hård, da jeg aldrig har haft onde intentioner. Videoen var grundigt censureret med store emojis, så man hverken kunne se ansigter, kønsdele eller lignende”, skriver Patrick Peitzsch i en mail til SE og HØR.

    Den 21. oktober 2017 delte han en video af et par der havde sex på et toilet på diskoteket Lalaland i Jomfru Ane Gade i Aalborg, som han selv har været med til at stifte, ligesom han står bag en række københavnske natklubber blandt andet Jupiter, Dorsia, Rumors og Panama.

    I retten i sidste uge forklarede han, at han skulle på toilettet på diskoteket, da han opdagede det lystige par hygge sig.

    • - Der er nogen inde ved siden af der virkelig… Man kan godt høre dem, lad os sige det sådan, forklarede den 29-årige mand under retsmødet i sidste uge.

    • - Jeg skal på toilettet, og så synes jeg, det er pissehamrende ulækkert og lidt mærkeligt, at der er nogen der står og har sex på et toilet, hvor alle kommer.

    Videoen sendte han ud med teksten ’butikken er åben’. Og ifølge anklageskriftet lagde han videoen på sin Snapchats MyStory, hvor den stod til rådighed for omkring 3000 mennesker.

    ”Det var en fejl, at videoen kom på min MyStory, og jeg slettede den øjeblikkeligt, da jeg blev klar over det.

    "Jeg havde ikke til hensigt at krænke nogen, og den censurerede video var kun tiltænkt få af mine tætte venner”, skriver han i mailen efter der er faldet dom.

    Dommeren valgte i sidste uge at udsætte dommen en uge. Og derfor gik Patrick Peitzsch først sin skæbne i dag.

    Sidste fredag mødte han ellers alene op i retten, iført beige bukser og en beige jakke, og takkede nej til at lade en forsvarer fører ordet for ham.

    ”Jeg anker dommen, så nu må vi se, hvad der sker i Landsretten, hvor jeg også vil have bistand fra en forsvarsadvokat. Jeg håber på og forventer en mildere dom, nu hvor jeg anker”, skriver han videre i mailen

    Han lægger vægt på, hvor meget episoden har lært ham, og at han er begyndt at tænke sig mere om, før han tager telefonen op af lommen.

    ”Jeg har fra start erkendt mine fejl, og jeg kan roligt love, at en lignende episode ikke gentager sig”

    Sponsoreret indhold