Divaer i junglen3. juni 2019

Før finalen: Fetterlein tester Philips tålmodighed

I aften finder vi endelig ud af, hvem den ultimative reality-diva er, når vinderen af "Divaer i junglen" skal findes. Men inden den længe ventede dyst kommer Frederik Fetterlein til at gå Philip May en smule på nerverne

Efter flere ugers intens kamp og overlevelse bliver vinderen af "Divaer i junglen" endelig fundet, når aftenens afsnit løber over skærmen på TV3 klokken 20.00.

Inden da når Frederik Fetterlein dog at gå Philip May en smule på nerverne, da de to og resten af de tilbageværende divaer forbereder sig på finalen.

Det skyldes, at den 48-årige forhenværende tennisspiller kaster sig ud i et brag af en motiverende tale. En tale Philip ikke helt føler.

- Jeg vil sige, og det mener jeg fra hjertet, jeg er fuldstændig ”in love with my team”, og jeg ved også godt, at Philip er forelsket i sit team. Som vi snakkede om i går og i forgårs, så kan det ikke undgås, det der med at holdet stadig holder sammen, når der er gået tre uger. Den er sindssygt svær, siger Fetterlein med hentydning til, at Philip og Nathalie Loglo er de eneste tilbageværende medlemmer af "Team Chemistry.

Se klippet her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

På trods af den pædagogiske tone fra Fetterlein virker Philip ikke helt til at købe hans pointer. I hvert fald virker "Paradise Hotel"-fyren en smule irriteret på tennisveteranen.

- Frederik holder en af sin sportsmandstaler. Og det kan han jo til U.G. Det er helt imponerende at høre på, hvordan alle altid er på hold med hinanden, lyder det fra Philip i en ganske ironisk tone.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_13.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Alle deltagerne i denne sæson af "Divaer i junglen" sammen med vært Jakob Kjeldbjerg (Foto: Kaspar Wenstrup)

Udover Philip og Fetterlein er de sidste overlevende realitystjerner i junglen Nikita Klæstrup, Nynne Larsen, Mariyah Samia og Nathalie Loglo.

Hvem der ender med at løbe med titlen som Danmarks sejeste reality-diva og præmien på 100.000 kroner, finder vi ud af i aften, når finalen i "Divaer i Junglen" bliver sendt på TV3 klokken 20.00.

Se Frederik Fetterlein afsløre, hvordan man har det ligesom Fetterlein:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold