Familien fra Bryggen28. april 2019

Dét fik de at spise til "Bryggen"-bryllup

Gæsterne fik en lækker tre-retters menu, da Geggo og Cengiz blev gift i weekenden
https://imgix.seoghoer.dk/geggo_og_cengiz_1.jpg
 (Foto: Aller Media)

Geggo og Cengiz blev gift ved et storslået bryllup på Kokkedal Slot i Nordsjælland i går - og selvom de to har været gode til at holde de fleste detaljer omkring brylluppet hemmeligt, så har deres venner postet små glimt at brylluppet på de sociale medier.

Her har den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Anna Due, som Geggo er veninder med, også postet aftenens menu. Det sker på en story på Instagram.

Geggo og Cengiz serverede en ret klassisk, men lækker menu, som bestod af tre retter - så der er nok ingen af gæsterne, som er gået sultne hjem.

Til forret blev der serveret confiteret poussinlår på spæde salater med grønne asparges og grapefrugt.

Til hovedret fik gæsterne flat iron steak med brunet løgpuré, forårsgrønt og cremet bearnaisesauce samt kogte kartofler vendt i smør og urter.

Til dessert kunne gæsterne mæske sig i gateau marcel med syrlig hindbærcoulis og hjemmelavet vaniljeis.

Storslået bryllup

Geggo og Cengiz holdt for alvor et storslået bryllup, hvor de blandt andet havde gjort ekstra meget ud af deres ankomst hver især.

Geggo ankom i en hvid limousine, mens Cengiz blev fløjet ind på Kokkedahl Slot i en helikopter.

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_bryllup_tsl_20190427_0084.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Geggo ankom til sit bryllup med stil (foto: Thomas Laursen)

Derudover ventede der gæsterne en fyrværkeri-show og så havde brudeparret forberedt en anderledes brudevals, der endte i lidt af et danseshow til stor underholdning for gæsterne.

Og nu skulle Geggo og Cengiz altså være rigtig gift. Det er tidligere kommet frem, at de ikke har været rigtigt gift på trods af, at de to sagde ja til hinanden i Las Vegas.

Men nu skulle den altså være god nok, og alle "Familien fra Bryggen"-fans kan vente et glimt af brylluppet i "Familien fra Bryggen". Kameraholdet var nemlig med til brylluppet.

Sponsoreret indhold