Kongelige24. april 2019

Meghan Markle udelukker sin far fra fødslen

Thomas Markle er uønsket til fødslen af Meghan Markle og prins Harrys første barn
Thomas Markle
 Foto: MEGA

I tirsdags kom det frem, at Meghan Markles mor, Doria Ragland, var ankommet til England for at byde den lille ny velkommen. Det er nemlig lige oppe over, at Meghan Markle kan føde sit og prins Harrys første barn.

Der kommer dog til at mangle én til fødslen, for ifølge TMZ har Meghan udelukket, at hendes far, Thomas Markle, skal være tilstede ved fødslen.

Kildet tæt på Thomas Markle fortæller til mediet, at han ikke rejser til London, og at han heller ikke har planer om at gøre det - også selvom hans barnebarn kan komme til verden når som helst.

Sidste år afholdt problemer med helbreddet Thomas Markle fra at deltage i brylluppet mellem Megan og prins Harry.

Men grunden til, at han ikke deltager i fødslen af sit barnebarn er noget anderledes. Han er nemlig decideret uønsket.

Har ydmyget meghan offentligt

Kilderne fortæller mediet, at Thomas Markle ikke har været i stand til at forene sig med sin datter, men at han håber, at deres forhold kan repareres, når hun har født den royale baby.

Meghans far, Thomas Markle, har nemlig flere gange ydmyget Meghan i Medierne. Blandt andet ved at fortælle, at Meghan delte marihuana ud til sine gæster, da hun blev gift første gang.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-thomas.jpg
 Foto: MEGA

Thomas Markle har flere gange ydmyget sin datter i medierne (foto: MEGA)

Og så har han forud for Meghan og Harrys bryllup fået taget iscenesatte billeder med en paparazzi-fotograf.

Der har efterfølgende været mange spekulationer om, hvor forholdet mellem far og datter står i dag, men de har ikke talt sammen siden august.

Uanset hvad, så fortæller kilder til TMZ, at Thomas Markle selvfølgelig ønsker Meghan og Harry det bedste, og han håber på, at fødslen går godt, og at babyen er sund og rask. Og så er han glad for, at Meghans mor, Doria, er tilstede.

Sponsoreret indhold