Kendte21. april 2019

Nu viser Emil Midé Erichsen endelig sønnen frem

13. juli blev Emil Midé Erichsen far for første gang, men det er ikke meget, man har set til sønnen siden. Nu er han med, når "Kurs mod fjerne kyster" har premiere i morgen
https://imgix.seoghoer.dk/emil_mide_erichsen_og_louise_ravn_otte.jpg
 (Foto: Aller Media)

Emil Midé Erichsen blev far for første gang sidste år, men i modsætning til mange andre kendisser, så har han ikke plastret Instagram til med billeder sønnen.

Men fra i morgen får nysgerrige blikke lov til at følge med i Hugos liv. Han er nemlig også en del af den nye sæson af "Kurs mod fjerne Kyster". Sæsonen, der tager den lille familie op langs Norges kyst, har fået titlen "Kurs mod Nord".

Og TV 2 har allerede vist det første klip af lille Hugo i programmet.

I et nyt klip, som TV-stationen har lagt online her til aften ser man nemlig Hugo, en af de første gange, han er med ude at sejle.

Du kan se klippet herunder

I klippet kommer det også frem, at Emil Midé Erichsen har forandret sig en lille smule, siden han blev far.

- Du er begyndt at blive gråhåret, siger Theis til Emil, der prompte svarer:

- Det er, fordi jeg er blevet far.

Emil Midé Erichsen og kæresten Louise Ravn Otte har været kærester i mere end tre år, og da sønnen Hugo kom til verden sidste år, havde Emil allerede været skruk i lang tid.

I bogen "Alt godt fra Havana" løftede Emil lidt af sløret for, hvad han drømte om, at der skulle ske senere i livet.

Han og kæresten Louise drømmer om at sejle lange ture – med deres egne børn med på dækket.

I bogen spørger den nysgerrige far, Mikkel Beha Erichsen, om Emils kæreste siden januar 2016 gider at lave børn og sejle langt.

– Ja – og kombinere de to ting, lyder det kækt fra den unge eventyrer, der mailede med sin gamle gymnasieveninde, mens han sejlede jorden rundt – og til sidst fik hende overbevist om at påmønstre skibet og sejle med det sidste halve år.

Det nye program med familien Beha Erichsen har fået titlen "Kurs mod Nord", og det har premiere på TV 2 i morgen klokken 20.00.

Sponsoreret indhold