Det frække2. februar 2019

Træn dig til en stærkere bækkenbund

At have en stærk bækkenbund er ikke kun vigtigt i forhold til at kunne holde på vandet. Det kan også være med til at give dig en endnu bedre følelse under sex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kegel_baerende.jpg
 Foto: Shutterstock

Er du en kvinde på 30+, eller har du fået børn? Så burde du gå i gang med at lave bækkenbundsøvelser. Bækkenbundstræningen kan nemlig være med til at give dig en større følsomhed i dit underliv. Bækkenbundsmuskulaturen er med til at sørge for, at man blandt andet kan holde på vandet, men det er lige så meget en stor del af det at kunne få en god oplevelse under sex. Det er naturligvis muligt at lave knibeøvelser helt selv, men der findes heldigvis også en række remedier, der kan være med til at gøre bækkenbundstræningen noget sjovere.

Sinful Ava Bækkenbundskugle Single 30 g

Er du nybegynder inden for bækkenbundstræning er denne bækkenbundskugle et godt sted at starte. Sinful Ava bækkenbundskuglen (sponsoreret link) er med sin lette vægt idéel til dig, der ikke har gjort brug af remedier til bækkenbundstræningen før. Den er god, da den med sin glatte silikone overflade er blød og behagelig at have oppe i sig, hvis blot man bruger en lille smule glidecreme til at hjælpe den godt på vej. Det er vigtigt at huske at rengøre ens bækkenbundkugle efter brug, sådan at den kan holde sig fin så længe som muligt.

Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

Når først du er klar til at gå skridtet videre kan en Sinful Kegel Excerciser Boks med A-Z Guide (sponsoreret link) være et godt sted at starte. Her får du tre forskellige størrelser af bækkenbundskugler, sådan at du langsomt kan tage en større kugle i brug, når de andre begynder at blive for lette at bruge. I boksen kommer der også en økologisk, vandbaseret glidecreme samt sexlegetøjsrengøring, der kan bruges til henholdsvis opføringen af kuglerne og rengøring af dem efterfølgende.

Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner

Synes du, det er svært at finde ud af, hvordan man skal gribe bækkenbundstræningen an, findes der heldigvis også en løsning på dette. Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner (sponsoreret link) er din egen personlige træner, som fortæller dig præcis, hvordan du skal gøre. Her bliver træningen af bækkenbunden gjort til en sjov leg, hvor du bliver udfordret på, hvor meget du kan klemme sammen omkring den lille bækkenbundskugle. Du kan følge med i processen via den medfølgende app, hvor du også kan tracke din træning. Det gælder bare om at komme i gang, så man kan bibeholde så stærkt et underliv som muligt.

Sponsoreret indhold