Hollywood5. december 2018

Ny Oscar-vært! Kevin Hart tager over

Næste års Oscar-uddeling skal have ny vært i stedet for Jimmy Kimmel, som har passet tjansen ved de to seneste shows. Valget er faldet på den evigt morsomme Kevin Hart
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega280599_058.jpg
 Foto: MEGA

Manden, der får ansvaret for at dele de legendariske, gyldne Oscar-statuetter ud næste år, bliver ingen ringere end Kevin Hart.

Den 39-årige komiker bliver af mange betraget som verdens sjoveste mand, så mon ikke der bliver tilføjet endnu mere humor til det stjernespækkede show.

Talkshow-værten Jimmy Kimmel har de seneste to år stået i spidsen for filmbranchens ypperste fest, men nu skifter Oscar-akademiet spor.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Kevin Hart afslørede selv nyheden på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

- Jeg er så glad for at kunne sige, at dagen endelig er kommet for mig til at være vært ved Oscar-uddelingen, skriver den verdenskendte latterspreder.

"Mit livs mulighed"

At være vært for Oscar-showet er et privilegie og en ære, som ikke mange mennesker får lov at prøve.

Og det må uden tvivl kilde bare en smule i maven på Kevin Hart, når han inde i sit hoved forestiller sig at byde hele verden velkommen til Oscar-uddelingen 2019.

- I flere år er jeg blevet spurgt, om jeg nogensinde ville være vært til Oscar-uddelignen, og mit svar har altid været det samme. Jeg sagde, at det ville være mit livs mulighed som komiker, og at det ville ske, når det var meningen, det skulle ske, skriver den blot 163 centimeter lave komiker om det enestående job.

Kevin Hart turnerer lige nu rundt i alverdens lande for at optræde med sit show "The Kevin Hart Irresponsible Tour".

Et show han også optrådte med i Danmark tilbage i august.

Royal Arena var fuldstændig udsolgt, og de mange publikummer fik en oplevelse for livet.

Det var ikke kun danskerne, der nød den sjove amerikaner - han nød bestemt også Danmark.

På sin Instagram-story lagde Kevin Hart flere videoer ud, hvor han tog sig en løbetur i København, og han grinede meget af en enkelt mand, der var ude for at nøgenbade tidligt om morgenen.

Se nogle af de mest akavede Oscar-øjeblikke i galleriet:

De mest akavede Oscar-øjeblikke

Sponsoreret indhold