Hollywood5. marts 2018

Oscar-vinders statuette stjålet

Frances McDormand græd, da hun opgav at lede after sin stjålne Oscar-statuette
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oscar-05032018.jpg
 Foto: All Over Press

Det blev en særdeles følelsesladet aften i Hollywood for skuespillerinden Frances McDormand, da der i aftes (lokal tid) blev uddelt Oscar-statuetter for 90. gang.

Først blev hun til vild jubel og med et smil fra øre til øre kaldt på scenen for at modtage prisen for bedste kvindelige hovedrolle i filmen 'Three billboards outside Ebbing, Missouri'.

Men senere på aftenen brød hun ud i gråd, da den gyldne statuette blev stjålet fra hendes bord under det efterfølgende 'The Governor’s ball', hvor prisvindere og nominerede festede.

Amerikanske medier beretter, at en grådkvalt Frances McDormand gik rundt i festsalen og ledte efter den forsvundne Oscar, og at tårerne fik frit løb, da hun opgav at finde den.

En mand havde benyttet sig af, at statuetten stod ubevogtet på hendes bord og så sit snit til at stjæle den prangende pris.

Efter at have ledt efter den stjålne statuette forlod Frances McDormand festen med sin mand, filmskaberen Joel Cohen.

Politiet blev tilkaldt for at forsøge at opklare tyveriet, og sent søndag aften blev Frances McDormand genforenet med den stjålne statuette.

- 'Fran' og Oscar er lykkeligvis blevet genforenet og nyder en In-N-Out-burger sammen, lyder det fra McDormands agent.

Der er ikke kommet nogen officiel melding fra myndighederne om, hvordan stauetten blev fundet, men New York Times-journalisten, Cara Buckley, skriver på Twitter, at tyven blev stoppet af en fotograf, der tog statuetten, der allerede havde McDomands navn indgraveret. Tyven forsvandt derpå i mængden.

Senere på natten oplyste Los Angeles Police Department, at man havde anholdt den 47-årige Terry Bryant for tyveriet.

Han er, som det fremgår af politidokumentet neden for blevet varetægtsfængslet for tyveri og skal hoste op med 20.000 dollars i kaution, hvis han vil sættes på fri fod frem mod en kommende retssag.

https://imgix.seoghoer.dk/anholdelse.jpg

(Foto: All Over Press)

Frances McDormand var på forhånd tippet som favorit til at løbe med prisen for bedste hovedrolle og levede op til favoritværdigheden.

Det var hendes anden Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. Den første vandt hun i 1997 for sin rolle i filmen 'Fargo'.

Sponsoreret indhold