Hollywood10. juli 2018

Johnny Depp sagsøgt efter vold med knytnæveslag

Skuespilleren Johnny Depp er endnu en gang blevet hevet i retten. Denne gang skulle han have givet to knytnæveslag til en medarbejder på filmen "City of Lies"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johnny-depp-18122017.jpg
 Foto: All Over Press

Det er som om, at Johnny Depp bare ikke kan holde sig ude af problemer.

Han er netop blevet sagssøgt af en medarbejder på filmen "City of Lies", der beskriver, hvordan Johnny gav ham to knytnæveslag i den nedre del af ribbenene.

Det skriver E!Online.

Ifølge retspapirerne i sagen, så gav Johnny to knytnæveslag til Gregg "Rocky" Brooks, der medførte, at Gregg blev tilført både psykisk og fysisk smerte.

Selve voldsepisoden skulle være sket foran resten af crewet på filmen, og i retspapirerne bliver den beskrevet som noget der blev gjort for at ydmyge Gregg.

Gregg Brooks anklager også Johnny Depp for at være både fuld og at have problemer med at styre sit temperament.

Ikke første voldssag for Johnny

Johnny Depp har indtil videre ikke selv kommenteret sagen, men det er ikke første gang, at han er involveret i en voldssag. Det var nemlig også sådan, at forholdet til skuespilleren Amber Heard sluttede.

Skilsmissesagen mellem parret, der blot nåede at være gift i 15 måneder, eksploderede i foråret 2016, da Amber hævdede at Johnny adskillige gange havde tæsket hende og været ekstremt voldelig.

Blandt andet hævdede Heard, at Johnny tæskede hende med en iPhone.

Det sidste punktum i sagen mellem Amber Heard og Johnny Depp blev sat i januar 2017, hvor Johnny indvilligede at betale sin ekskone syv millioner dollar, hvilket svarer til 48,9 millioner kroner.

Amber Heard, der blandt andet er kendt for sin medvirken i filmen "Den danske pige", donerede alle pengene til velgørende formål. - Som beskrevet i tilholdet og skilsmisseforliget har penge aldrig spillet en rolle for mig undtagen i det omfang, at jeg kan donere dem til velgørenhed og ved at gøre det, kan jeg forhåbentligt hjælpe dem, der er ikke er i stand til at forsvare sig selv, sagde Amber Heard i en udtalelse efter skilsmissen. Det er ikke første gang, at Johnny Depp gennemgår en skilsmisse. I 1985 blev "Sweeney Todd"-stjernen skilt fra Lori Anne Allison, som han var gift med i to år

Sponsoreret indhold