Hollywood5. juli 2018

- Vi kalder os ikke ægtepar længere

Will Smith og Jada Pinkett-Smith siger ikke længere, at de er gift. Det er der en helt speciel grund til
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20712481.jpg
 Foto: All Over

Will Smith og Jada Pinkett-Smith har været gift i mere end 20 år, men de kalder sig ikke et ægtepar længere.

Det fortæller Will Smith i et radiointerview, det skriver Entertainment Tonight.

Men det er ikke, fordi de er blevet skilt, at de ikke længere siger, at de er gift.

- Vi siger ikke, at vi er gift længere. Vi refererer til os selv som livspartnere. Der, hvor du når til et punkt, hvor du indser, at du er sammen med en i resten af dit liv, fortæller Will Smith i interviewet.

Her fortæller han også, at der ikke er noget, Jada kan gøre, for at få ham til at ændre sin mening til det.

- Der er intet, hun ville kunne gøre - nogensinde. Ingenting vil kunne ødelægge vores forhold. Hun har min supoort til hun dør, og det føles så godt, at være nået dertil, fortæller Will.

Jada Pinkett-Smith fortalte den samme historie i juni, da hun var gæst i radioshowet "Sway in the Morning". - Sådan her er det med Will og jeg. Vi er familie. Det kommer aldrig til at ændre sig. Det gør det bare ikke. Nogensinde. Tag alt det der ægteskab/forholds-lort ud, for ved dagens afslutning, så er Will og jeg familie, fortalte Jada i interviewet. Både Jada og Wills kommentarer kommer efter, at der i længere tid har været skilsmisserygter for parret. Rygter, som Will forsøgte at lægge i graven tilbage i maj, da han udgav sin nyeste single. - Stop skilsmisserygterne og pas jer selv, rappede Will på sangen "In the clique".

Jada taber håret

Tilbage i maj afslørede Jada Pinkett-Smith, at hun var begyndt at tabe håret.

- Det var skræmmende, da det begyndte. Jeg stod under bruseren en dag og havde pludselig hænderne fyldt med hår. Jeg tænkte 'åh, min gud, er jeg ved at blive pilskaldet?', fortalte hun tilbage i maj. - Det var en af de få gange i mit liv, hvor jeg for alvor rystede af skræk. Jeg måtte klippe håret for at få det, der var tilbage til at sidde lige, og det er jeg fortsat med, berettede den smukke 46-årige kvinde. Jada Pinkett Smith har opsøgt en række læger for at få et svar på, hvorfor hun pludselig mister sin hårpragt, men ingen har endnu kunnet fastslå årssagen.

Sponsoreret indhold