Kongelige27. juni 2018

Prins Nikolai: Dropper Hongkong

Den nyudsprungne student prins Nikolai ser sin fremtid i den danske hovedstad – også mens han uddanner sig i Varde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_nikolai_2_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Pigerne i Varde har utvivlsomt glædet sig til at møde prins Nikolai i nattelivet, når han efter sommerferien starter sin militæruddannelse i det jyske. Men den 18-årige model og prins må skuffe de håbefulde – for weekenderne ligger i København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_3.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Snart dropper modellen skoleuniformen og festtøjet og trækker til Varde for at få en uddannelse som reserveofficer. Men weekenderne vil blive tilbragt i hovedstaden. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Faktisk ligger den hovedstad, som blev Nikolais hjem, da hans forældre blev skilt i 2004, og grevinde Alexandra flyttede til Østerbro, prinsens hjerte så nært, at han ikke kan forestille sig andre steder at tilbringe sin ungdom. Det fortæller han i et interview i det internationale modemagasin Dust, der bringer en større billedserie med den royale modelspire.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Modsat mange af de andre modeller i bladet beholder Nikolai tøjet på hele vejen igennem den flotte billedserie i magasinet Dust. (Foto: Instagram (Dust Magazine))

– Da jeg var yngre, ville jeg gerne studere et sted i udlandet, forhåbentlig Hongkong. Nu nyder jeg så meget at være i København og kan ikke se mig selv noget andet sted lige nu. Selv om jeg er i Jylland i det meste af min militærtid, kommer jeg til at tage til København de fleste weekender, siger Nikolai i Dust.

Vil gøre en forskel

Med studenterhuen på det begavede hoved er den modebevidste herre begyndt at kigge mod fremtiden. Første skridt er den toårige reserveofficersuddannelse, som begynder efter sommerferien, men i det hele taget har den apanageløse prins ikke tænkt sig bare at være tilskuer til sit eget liv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai_4_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

– Selvfølgelig ønsker man for dem, at de kommer ud og ser den store verden, sagde 53-årige grevinde Alexandra for nylig, men indtil videre bliver Nikolai i fædrelandet sammen med lillebror Felix. (Foto All Over Press)

– Jeg vil være så indflydelsesrig som muligt og helt sikkert gøre en forskel. Når jeg begynder i militæret efter sommerferien, bliver jeg en del af noget, der er større end mig selv, lyder det på engelsk fra Nikolai, der da også fremhæver engelsktimerne som sine favoritter i skoletiden – sammen med idræt.

Læs meget mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold