Hollywood8. juni 2018

Kelly Clarkson: Sådan har jeg tabt 18 kg

Den amerikanske sanger viste for nylig et imponerende vægttab frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kelly-clarkson-foer-efter_0.jpg
 Foto: All Over Press

Da Kelly Clarkson, 36, den 6. juni gik på den røde løber til CMT Awards, var der betydeligt mindre af hende.

Nu forklarer "American Idol"-vinderen selv årsagen bag hendes 18 kg store vægttab.

Sangeren afslører, at det imponerende vægttab hverken kan tilskrives træning.

- Jeg træner slet ikke! Folk tror, jeg træner, og jeg siger: "Du skal ikke tro, at jeg er begyndt at spille en eller anden sport!", har sangeren afsløret over for Extra.

Clarkson forklarer, at hun har haft problemer med sin skjoldbruskkirtel, og det har haft indvirkning på vægten.

- Jeg har læst denne bog, og det gjorde jeg, fordi jeg havde en autoimmun sygdom, der gjorde, at jeg fik problemer med skjoldbruskkirtlen, og nu er mine niveauer helt normale. Jeg tager ikke medicin længere på grund af denne bog, der hedder "The Plant Paradox (af Steven R. Gundry, red.). Den handler om, hvordan bi skal tilberede vores mad, der ikke skal være genmodificeret, uden pesticider, det skal være økologisk... Jeg har bogstaveligt talt slet ikke trænet, fortæller Kelly Clarkson om sit vægttab.

Kelly Clarkson har tidligere afsløret, at hun blev tvunget på slankekur, og det fik hende til at miste livslysten.

- Da jeg var virkelig tynd, havde jeg lyst til at tage mit eget liv. Jeg havde det elendigt, både indvendigt og udvendigt, i fire år af mit liv. Men ingen tog notits af det, fordi æstetisk ser du rigtig ud, fortalte Kelly i et interview med Attitude.

- Det var en meget mørk tid for mig. Jeg tænkte, at min eneste udvej var at stoppe karrieren, løde det ligeledes fra Kelly Clarkson.

I dag er Kelly Clarkson stoppet med vægthysteriet, og det har hun det godt med.

- Det er fordi, de ikke kender mig. Jeg er fantastisk. Det genererer mig ikke, det er en fri verden. Sig, hvad du vil. Jeg har aldrig bekymret mig over, hvad folk tænker. For mig handler det om, om jeg er glad, selvsikker og har det godt - det har altid været min ting. Og særligt efter at jeg har stiftet familie, søger jeg ikke nogens accept, fortalte Kelly i et interview tilbage i 2015.

Sponsoreret indhold