Hollywood24. oktober 2017

Kelly Clarkson blev presset på slankekur: Jeg havde lyst til at dø

Da Kelly Clarkson vandt musikkonkurrencen "American Idol" tilbage i 2002 blev hun samtidig tvunget på slankekur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kelly_clarkson.jpg
 Foto: All Over

Tilbage i 2002 vandt Kelly Clarkson den allerførste udgave af sangkonkurrencen "American Idol".

Og efterfølgende fik hun en fin musikkarriere, der bragte hende til tops på hitlisterne over hele verden.

Men tiden som stor popstjerne var bestemt ikke en dans på roser. Kelly blev nemlig tvunget på slankekur, og det fik hende til at miste livslysten.

- Da jeg var virkelig tynd, havde jeg lyst til at tage mit eget liv. Jeg havde det elendigt, både indvendigt og udvendigt, i fire år af mit liv. Men ingen tog notits af det, fordi æstetisk ser du rigtig ud, fortæller Kelly i et interview med Attitude.

- Det var en meget mørk tid for mig. Jeg tænkte, at min eneste udvej var at stoppe karrieren, fortæller Kelly ligeledes.

I dag er Kelly Clarkson stoppet med vægthysteriet, og det har hun det godt med.

Og selvom hun i dag er større, end hun var, da hendes karriere var på sit højeste, så er hun ligeglad med, hvad folk tænker.

- Det er fordi, de ikke kender mig. Jeg er fantastisk. Det genererer mig ikke, det er en fri verden. Sig, hvad du vil. Jeg har aldrig bekymret mig over, hvad folk tænker. For mig handler det om, om jeg er glad, selvsikker og har det godt - det har altid været min ting. Og særligt efter at jeg har stiftet familie, søger jeg ikke nogens accept, fortalte Kelly i et interview tilbage i 2015.

Lyst til karrierestop

Kelly Clarkson er i dag gift med manageren Brandon Blackstock. De har sammen to børn.

Familielivet har tidligere fået Kelly til at overveje et karrierestop.

- Jeg elsker at synge, og jeg elsker at tale med folk ved meet-and-greets. Det er bare alt det andet skidt, der følger med jobbet. Jeg elsker ikke at rejse, for jeg er aldrig hjemme. Det er hårdt, når man har en familie, fortalte hun i et interview med magasinet Good Housekeeping sidste år.

Men det er netop også familielivet, der afholder sangerinden fra at gøre alvor af sine overvejelser. - Jeg vil altid være sangerinde, men på det niveau som jeg befinder mig på nu, har jeg konstant skyldfølelse. Jeg har ikke brug for at arbejde. Jeg tror, at det er, fordi jeg har den mulighed, at jeg føler skyld. Men det er vigtigt for mine piger at se mig opnå alle de her ting som kvinde og samtidig klare mig godt som mor. Det vender jeg altid tilbage til, sagde hun også i interviewet med Good Housekeeping.

Sponsoreret indhold