Hollywood15. januar 2018

Justin Bieber sagde nej til "Fifty Shades"

Filmstudiet bag "Fifty Shades"-filmene ville gerne have Justin Bieber, men popprinsen havde angiveligt for travlt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber-fifty.jpg
 Foto: All Over Press

Men hvis det stod til filmselskabet bag "Fifty Shades"-filmene, så skulle det slet ikke have været Liam Payne, der sang duet med Rita Ora. Det skulle have været Justin Bieber.

- Universal Pictures ville have Justin Bieber til at synge på det nye soundtrack, enten med eller uden Rita, afslører en insider til Daily Star.

- Han er den største mandlige popstjerne i verden, så det var det, de gik efter, forklarer kilden.

Til den foregående film "Fifty Shades Darker" var det Taylor Swift og Zayn Malik, der sang titelnummeret "I Don't Wanna Live Forever".

- De fik verdens største kvindelige popstjerne i form af Taylor Swift til at lave den foregående film, så de var opsatte på at gøre noget anderledes, fordi Zayn Malik sang med hende, og han kommer også fra One Direction, forklarer kilden og henviser til, at både Liam Payne og Zayn Malik tidligere har været medlem af boybandet One Direction.

Men Justin Bieber havde angiveligt for travlt til at hoppe i pladestudiet for "Fifty Shades Freed"s skyld. Ifølge Daily Star takkede sangeren nej med den begundelse, at han efter en 14 måneder lang turné, som han i sidste ende endte med at aflyse, trængte til en pause.

Du kan lytte til "Fifty Shades Freed"-titelnummeret "For You" her:

I galleriet kan du se 10 grunde til, at Justin Bieber er bedre end One Direction:

10 grunde til at Justin Bieber er bedre end One Direction

Sponsoreret indhold