Hollywood10. januar 2018

Mikael Persbrandt sælger fartmonster

Den svenske stjerneskuespiller Mikael Persbrandt sælger en af sine 12 biler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikael-persbrandt-10012018.jpg
 Foto: All Over Press
Når den svenske superskuespiller Mikael Persbrandt spiller efterforskeren Gunvald Larsson i den populære krimiserie, 'Beck', er han i nogle afsnit involveret i biljagter, hvor han prøver at sætte de slemme fyre fast. I 'Beck' sidder Gunvald Larsson bag rattet i en Toyota, der gennem flere sæsoner leverede biler til den populære svenske serie.
Privat er han noget mere fornemt kørende - rent faktisk har han hele 12 biler at vælge imellem, herunder en Porsche, en Ferrari, en Bentley og en Mercedes Benz. Men nu sætter han en ganske særlig bil fra sin samling til salg. Det drejer sig om en lynhurtig racerbil af mærket Radical RXC600R. Bilen kan blive din for 2.150.000 svenske kroner. Med den svage svenske kronekurs kommer den helt ned i 1.629.000 danske kroner, og så må man ikke glemme værdien ved at komme til at eje en 'slæde', som har tilhørt en superstjerne. Simon Hultén, der er forhandler af Radical Sportscars i Sverige, er ikke i tvivl om, at du får en helt særlig bil mellem hænderne, hvis du slår til og køber 'Gunvalds' bil. - Den spiser Ferrari og Lamborghini til morgenmad, siger Simon Hultén til Aftonbladet. Du kan se et billede af fartmonsteret herunder:
Der findes kun tre styk af den slags i Sverige, oplyser Simon Hultén.

- Den knuser alt

Han er stærkt begejstret for bilen, som ifølge ham 'knuser alle andre biler'.

- Der findes ikke noget så ekstremt til brug på offentlig vej. Det er jo en racerbil, som du må køre i på gaden. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at side bag rattet i en bil af den type. Den er blevet populær, fordi den er så frygtelig ekstrem, siger Simon Hultén.

Bilen har som standard 431 hestekræfter, accellererer fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder og har en topfart på 281 kilometer i timen. Om der er pillet ved Persbrandts bil, så den er endnu hurtigere er uvist.

Og Mikael Persbrandts bil er næsten helt ny og stod først færdig i 2016.

I 2015 viste Mikael Persbrandt sin bilinteresse frem for hele Sverige i SVT-programmet "Tosset med biler".

Her var han med til at ombygge sin Ferrari, som han kort forinden havde smadret uden selv at komme noget til.

I løbet af programmet kørte han en omgang på den svenske racerbane Mantorp Park.

– Vi har hurtigste tid på banen i dag, hvilket er fint. Jeg er meget tilfreds med bilen, sagde Persbrandt om sin Ferrari i programmet.

Sponsoreret indhold