Nyheder10. juli 2017

Mikkel Kessler: Skønne feriebilleder af børnene

Sidste familieferie inden bokseringen kalder - sådan beskriver Mikkel Kessler selv kvalitetstiden med kæresten Lea Hvidt og deres to børn i Grækenland.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wwlea.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Mikkel Kessler meldte tidligere på året ud, at han gør et meget overraskende comeback i bokseringen efter en længere periode som pensioneret bokser.

Den sidste del af karrieren var da også hårdt ramt af skader - både ryggen, synet og næverne havde taget skade af de mange år i ringen.

Men inden anden del af Mikkel Kesslers boksekarriere går i gang, står der badeferie på programmet.

Mikkel Kessler sørger lige nu for at spendere noget velfortjent kvalitetstid med kæresten Lea Hvidt og parrets to børn Romeo og Rosa-Lia i Grækenland.

Den lille familie er taget til den græse halvø Halkidiki - og det er selvfølgelig blevet fotodokumeteret med nogle skønne billeder af de søde Kessler-børn, som vi ellers sjældent får fornøjelsen af at opleve.

Artiklen fortsætter under billederne:

Mikkel Kessler og Lea Hvidts søn, Romeo, passer på lillesøster Rosa-Lia under rejsen til Grækenland.

Også på den græske halvø Halkidiki passer Romeo på sin søster.

Det er eller sjældent, at vi får fornøjelsen af at se Mikkel Kesslers to guldklumper, men på denne ferie er der ikke blevet sparet på blitzen. Måske fordi det er sidste tur, inden badebolden skal skiftes ud med bokseringen.

Kæresten er ikke vild med Mikkels valg

Lea Hvidt har aldrig været særligt begejstret for, at Mikkel Kessler boksede, og hun gør nu alt, hvad hun kan for, at sønnen Romeo ikke får lyst til at slå på tæven i en boksering.

Samtidig pointerer Mikkel, at familien - og det vil i særdeleshed sige kæresten Lea Hvidt - kommer til at være meget inde over hans 'nye' karriere.

– Lea skal være mere involveret i, hvad der foregår, fordi vi har to børn. Jeg sparer ikke på nogen omkostninger for at komme i form. Derfor er det også vigtigt, at familien er med inde over, sagde Mikkel Kessler i marts i år. Artiklen fortsætter under billedet:

Her er hele familien til havs.

Mikkel Kessler sagde nej, da han tidligere på året blev tilbudt et wild card til den lukrative World Boxing Super Series - det er han endnu ikke klar til. Han siger, at han har holdt sin grundform ved lige i de fire år uden for ringen, og han ser da også ganske fit ud på billederne fra Grækenland. Artiklen fortsætter efter billedet:
Selv om det er en familieferie, og der er to små børn med, ser det ud til, at Lea og Mikkel også får tid til at pleje hinanden. De har blandt andet postet et dejligt foto, hvor Mikkel har armen beskyttende rundt om Lea. Artiklen fortsætter under billedet:
Mikkel og Lea Hvidt har været kærester siden maj 2011. 28-årige Lea er tidligere model og betegner i dag sig selv som 'performancedesigner, forfatter og selvstændig'. Mikkel og Lea fik sønnen Romeo i december 2013, mens Rosa-Lia kom til verden i oktober 2015 og snart fylder to år. Artiklen fortsætter under billedet:
Hele familien bor i en stor villa i Sengeløse på Sjælland, som Mikkel Kessler selv har fået opført. Her er både vinkælder og biograf i kælderen og masser af kvadratmeter at boltre sig på.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Sponsoreret indhold