Nyheder15. november 2016

Claudia har smerter hver dag: Lægerne ved ikke, hvad jeg fejler

Selv om hun er blevet undersøgt talrige gange, er det ikke lykkedes lægerne at finde ud af, hvorfor Claudia Rex dagligt har smerter i sine knæ. Se et klip, hvor hun fortæller om sine smerter, her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-77106.jpg
 Foto: Claus Poulsen

I april sidste år annoncerede Claudia Rex, at hun stoppede karrieren som professionel danser. Hun døjede med alt for mange smerter i blandt andet knæ, hofter og tæer.

I aften – i aftenens afsnit af ”Til middag hos” – fortæller Claudia Rex, at hun dagligt har smerter i sine knæ, men at hun har opgivet at finde ud af, hvad der er årsag til smerterne. Lægerne har nemlig ikke kunnet finde en årsag.

- Jeg har ondt hver dag. Jeg har ondt hele tiden for det meste. Det med at skulle gå ned af en trappe og rejse sig fra en stol… det kan jeg ikke gøre, uden at det gør ondt. Når jeg går ned af trappen, skal jeg næsten have noget at støtte mig til, fortæller den tidligere ”Vild med dans”-deltager i ”Til middag hos”.

Det er knæene, der hver dag volder Claudia Rex store smerter.

- Lægerne kan ikke rigtig finde ud af, hvad der er galt med min krop. De klør sig i hovedet og siger, at det må være slidt, fortæller Claudia Rex, der med årene er blevet godt og grundig træt af at gå til læge i tide og utide.

- Jeg har opgivet at finde et svar, siger hun i programmet og tilføjer, at hun dog holder sig fra de smertestillende piller, men i stedet forsøger at komme smerterne til livs ved hjælp af akupunktur og laserbehandling.

Se et klip, hvor Claudia Rex fortæller om sine smerter, herunder. Se hele afsnittet af ”Til middag hos” i aften klokken 19 på TV3

Sponsoreret indhold