Hollywood14. oktober 2016

SE BILLEDERNE HER: Paris Jacksons mor hårdt ramt af kræft

Nye billeder viser skaldet Debbie Rowe, der kæmper mod brystkræft
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paris_0.jpg
 Foto: All Over Press)
Paris og Prince Jacksons mor, Debbie Rowe, kæmper en hård kamp mod den brystkræft, hun fik konstateret i juli i år. Den 57-årige Rowe var gift med Michael Jackson fra 1996-1999, og Rowe fungerede mere eller mindre som rugemor, og Michael Jackson fik forældremyndigheden over børnene, da de blev skilt.
Debbie Rowe er ikke mor til Michael Jacksons tredje barn, Prince Michael II. Michael Jackson fortalte aldrig, hvem moderen er.
Da popkongen døde i 2009 fik hans mor, Katherine Jackson, forældremyndigheden over børnene.
Rowe har gennem årene besøgt børnene, men har holdt sig på afstand af den øvrige Jackson-familie.
Debbie Rowe og Paris Jackson var siden 2013 ikke blevet set offentligt sammen, før de i sidste uge blev fotograferet på en parkeringsplads i Californien. Ifølge amerikanske medier blev de tidligere på året uvenner i en grad, så Paris Jackson slettede sin mor som ven på Facebook. Men nu har de fundet sammen igen midt under Debbie Rowes kamp mod kræftsygdommen. På et rørende foto postet på Instagram fredag i sidste uge kyssede Paris sin mor på den bare isse. Rowe har mistet håret som følge af kemobehandlinger mod brystcanceren. Se galleri med fotos af den kræftramte Debbie Rowe:

Debbie Rowe 14102016

Sponsoreret indhold