Kendte25. april 2023

Se det rørende øjeblik: Adele bryder sammen foran James Corden

Den britiske sangerinde Adele kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun medvirkede i den seneste udgave af "Carpool Karaoke" med tv-vært James Corden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fem chokerende kendis-vægttab!
 Video: Aller Media

LÆS OGSÅ: Er rygterne sande? Adele er blevet forlovet

At blive skilt er aldrig let. Heller ikke hvis du hedder Adele.

Den 34-årige Grammy-vinder har da også adskillige gange talt åbent og ærligt om sit ægteskab med Simon Konecki og den skilsmisse, som de gennemgik i 2019.

Faktisk har hun været så åben omkring skilsmisseprocessen, at hun sågar har lavet et album, der mere eller mindre handler om netop det. Og når tingene er svære, så er det selvfølgelig altid godt at have en ven.

I et nyt afsnit af den populære YouTube-serie "Carpool Karaoke" med den 44-årige tv-vært James Corden i spidsen, bliver det hele pludselig en anelse for rørstrømsk for "Oh My God"-sangerinden, som medvirker i Carpool-serien for anden gang.

Her får Adele nemlig sat ord på, hvordan "The Late Late Show"-værten hjalp hende igennem det svære brud ved at tage på ferie sammen.

Adele kan ikke holde tårerne tilbage.
Adele kan ikke holde tårerne tilbage.
 Foto: YouTube
https://imgix.seoghoer.dk/2023-04-25/aele.png
 Foto: YouTube

Hun fortæller også, at det første vers i nummeret "I Drink Wine" er inspireret af Corden.

- Det vers var inspireret af en samtale, som du og jeg havde, og den fjerde januar 2020 eller noget i den stil, og vi havde været på ferie sammen, siger Adele.

- Og vi var på vej hjem, og mit humør havde ændret sig, og det var som det første år, hvor jeg følte, at jeg var nødt til at tage ansvar for mig selv og være voksen.

- Det år før havde jeg forladt Simon, og du og Jules og børnene var så vigtige for at passe på mig og Angelo, siger hun i klippet, mens hun bryder ud i gråd.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-04-25/adelegdf.png
 Foto: YouTube

James Corden fortæller desuden, at Adele også har været med til at hjælpe ham i en periode, hvor han ikke følte sig tilpas i USA.

Adele indrømmer derfor også, at hun godt kunne være tilbøjelig til at flytte med tilbage til det engelske, ligesom Corden har besluttet sig for at gøre, men at hun simpelthen ikke føler sig klar.

Og det er nok også meget godt, eftersom sangerinden sammen med sin forlovede, den 41-årige sportsagent Rich Paul, har købt sig et gigantisk palæ af et hus.

Sidste år kom det nemlig frem, at parret havde købt Sylvester Stallonse gamle hus for svimlende 58 mio. dollars.

Adele har solgt mere end 100 millioner albums. Hendes seneste album, "30", der udkom i november 2021 var det års bedst sælgende album.

Hun er vinderen af 12 Brit Awards, en Oscar, en Emmy, 18 Billboard Awards, fem Americam Music Awards og 16 Grammy-priser.

Se hele Carpool Karaoke-klippet med Adele her:

Sponsoreret indhold